Rådgivning Sponsoreret indhold

Få styr på regnskabet med KV Revision

Det er nok de færreste revisorer, der har adresse på så billedskønt et sted som KV Revision i Saunte med udsigt til marker og skov. Det er ikke sjældent, at der går et par ride-piger forbi KV Revisions vinduer med deres heste.

De fleste revisorer søger nok ind mod byerne på mere centrale adresser. Vi valgte at gøre det modsatte. Vi er sikre på, at de smukke, naturskønne omgivelser bidrager til at gøre os gladere og mere harmoniske både i vores arbejde og privat, siger René Rasmussen.

Ejerparret i KV Revision, René Friis Rasmussen og Stine Graff Rasmussen

Ny identitet, men samme principper

KV Revision blev etableret i 1993 af Lissie Rasmussen. Registreret revisor René Rasmussen som i dag ejer og leder kontoret, kom til i 1998. Oprindeligt lå virksomheden på Kongevejen i Helsingør – og hed dengang Kongevejens Revision. I 2006 tiltrådte Renés hustru Stine Rasmussen som medarbejder og er i dag en af de bærende kræfter i virksomheden del af den daglige ledelse. I 2010 flyttede virksomheden til Hornbæk, hvor den siden 2013 har haft residens i de nuværende, smukke lokaler på Saunte Bygade 44D.
Selvom profilen af virksomheden naturligvis blev moderniseret med en ny generation, er principperne forblevet de samme: KV Revisions mål er stadig at give den langsigtede personlige rådgivning, at være hurtige og præcise i vores behandling, at tilbyde seriøs og dyb rådgivning af den enkelte virksomhed uanset størrelse, at overholde tidsfrister og aftalte priser.

Alle får samme omhyggelige rådgivning

Vi har efterhånden oparbejdet en stor kundekreds. Vi servicerer alt fra små enkeltmandsvirksomheder til større selskaber og koncerner. Det er vores opfattelse, at ikke to virksomheder er ens, og derfor tilpasser vi ydelserne til den enkelte virksomhed. Uanset virksomhedens størrelse lægger vi vægt på samme omhyggelige og seriøse rådgivning.

Rene Rasmussen tilføjer, at KV Revision naturligvishar  mange kunder fra det lokale Nordsjælland, men at også virksomheder uden for området finder vej til Saunte lige som kunder, der flytter fra området, ofte beholder dem som samarbejdspartner.

René Rasmussen står for alt inden for revision og Stine Rasmussen for bogholderiet. Privat bor ægteparret i Hornbæk sammen med deres to børn på 15 og 21 år.

”Mange spørger, hvordan det er at arbejde sammen som ægtepar. Vi synes selv, at vi har fundet en god balance. Vi kan sagtens adskille arbejde fra privatliv. Det betyder nok meget, at vi har hver vores rolle,” fortæller René Rasmussen.

Revisor Dennis Stenskov og trainee Juliane Stenskov

Registreret revision

René Rasmussen er uddannet registreret revisor fra Ernst & Young, og han har siden 1998 været en fast del af ledelsen i KV Revision. Han har lært faget fra grunden, dengang man lavede udregningerne på lommeregner, trak balancer på syede grønne kolloneark og skrev regnskaberne på skrivemaskine ind i hånden. Siden har han løbende efteruddannet sig og arbejder i dag i fuldt opdaterede revisionsprogrammer på computer.

I dag er vi kendt som det lille revisionshus i Nordsjælland, der både holder, hvad vi lover, og leverer kvalitetsydelser og langsigtet seriøs rådgivning inden for revisionserklæringer, regnskab, bogføring, skat samt anden administration advokatbogføring, fortæller René Rasmussen videre.

Winnie Beckert er bogholder og udfører også andre administrative opgaver i KV Revision

Transparens og overblik

Sammen med kollegaen Dennis Stenskov laver René Rasmussen alt regnskab og revisionsarbejdet mens bogholderi og administrative opgaver varetages af Stine Rasmussen i forening med medarbejderne Juliane og Winnie selv. De kan stå inde for deres produkter hele vejen igennem.

Vores job består også i at kunne formidle det, vi laver, videre. Der skal være transparens og overblik, så vores kunder ved nøjagtigt, hvad de får for pengene,”runder René Rasmussen af.

Du er velkommen til at kigge forbi hos KV Revision til en kop kaffe og en uforpligtende samtale. Gratis parkering lige ved døren – og altid plads.

KV Revision
Saunte Bygade 44d – 3100 Hornbæk
Tlf. 4921 4800

Registreret revisor

I samarbejde med KV Revision