Mad & Vin Sponsoreret indhold

Slagter Baagø: “Med hjerte og hånd, og ikke på bånd”

Slagter Baagø er et af de mest kendte og velrenommerede forretningsnavne i Helsingør, med en historie der går helt tilbage til 1921. Hos Slagter Baagø finder du et stort udvalg af klassiske, hjemmelavede slagtervarer, udskæringer, salater og tilbehør. Og lækre retter lige til at tage med hjem og sætte i ovnen.

Slagtermester Lars Woldfrom foran forretningen i Bjergegade

Slagtermester Lars Woldfrom, som har drevet forretningen siden 1996, blev i 2014 kåret til årets laugsmester af Københavns Slagterlaug. Den flotte blåstempling fra et af landets ældste laug, var en anerkendelse af Slagter Baagøs pertentlige håndværk og den service der leveres i forretningen.

Montre fyldt med Slagter Baagøs hjemmelavede pølser

Det skinner også tydeligt igennem, at slagtermester Lars Woldfrom og hans kvalificerede personale brænder for at lave kvalitetsmad fra bunden. Alt hvad Slagter Baagø har på hylderne emmer af kvalitet, og der kommer jævnligt nye varianter og smagsoplevelser til.

Mad ud af huset til enhver lejlighed

Hos Slagter Baagø kan man blandt andet finde et stort udvalg af mad ud af huset og lækre buffeter. Menuerne består altid af veltilberedt kvalitetskød med sæsonens råvarer som tilbehør. Mange kender sikkert slagterforretningens lækre grillmenuer og grillpølser, som blandt andet serveres på Helsingør Stadion til F. C. Helsingørs hjemmebanekampe.

Flæskesteg, biksemad, stegt flæsk og andre tilberedte lækkerier hos Slagter Baagø

I vintermånederne januar og februar, har Slagter Baagø fokus på gammeldags egnsretter og supper. Der er altid flere retter at vælge imellem, og alt laves fra bunden efter gode gamle madtraditioner; ”med hjerte og hånd, og ikke på bånd”, som de siger i forretningen.

Lækre menuer fra Slagter Baagø, lige til at varme i ovnen hjemme

Menuerne kan bestilles til både private arrangementer og firmaevents. Se Slagter Baagøs aktuelle menuer her.

Kød, kødpålæg, salater og tilbehør

Lars Woldfrom udvælger selv kød fra de bedste leverandører til forretningen. Derved sikrer han sig, at  dyrene har haft det godt, og at kødet lever op til hans høje krav til kvalitet.

Udover Slagter Baagøs store udvalg af kød, udskæringer, pølser, kødpålæg og salater, fører de et stort udvalg af hjemmelavede delikatessevarer som syltede asier og rødbeder, pålæg og take-away hos Slagter Baagø.

Et udvalg af Slagter Baagøs velsmagende, hjemmelavede delikatessevarer

Kig forbi og lad dig inspirere af de mange oplevelser for øje og mund, i en af Danmarks fineste slagterforretninger her:

Adresse
Bjergegade 3 · 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 1184
slagterbaagoe.dk

Åbningstider
Tirsdag – torsdag: 09.30 – 17.30
Fredag: 09.30 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 14.00

 

I samarbejde med Slagter Baagø