Mad & Vin Sponsoreret indhold

Server saftige Rumbles burgere til dit event

Burgerkæden Rumbles, som startede i et skur ved byggemarkedet Stark i den Københavnske Sydhavn for to år siden, udvikler sig i rivende hast. Rumbles har nu tre take-away burgerjoints og en tapasbar. Det nyeste skud på stammen er en food truck – en lille lastbil med indbygget køkken, og kapacitet til at lange næsten 100 saftige Rumbles burgere over disken, i timen.

”Der er noget dejlig uformelt ved en food truck. Det er bare at den køre ud, og så har man et gadekøkken på stedet, hvor folk kan mødes om maden. Lidt ligesom en pølsevogn. Det er super hyggeligt”, fortæller Michael Slass, partner i Rumbles.

Rumbles food truck har solet sig på Månedanserens Baghave i Tisvilde de første fire uger af sin levetid. Her stod flere food trucks, som tilsammen dannede et lille udendørs madmekka. En lille oase med paller som bænke og lyskæder i trækronerne, til at lyse pladsen op i de sene aftentimer.

”Er food truck’en ikke booket til anden side, kan vi køre truck’en ud med kort varsel. Vi kører ud til alle slags arrangementer, både små private selskaber og større virksomhedsevents”, fortæller Michael Slass.

Næste stop for Rumbles food truck er madfestivallen ”Street Food om Søerne” i København.

Ingen arrangementer er for store eller for små – truck’en kræver faktisk bare et fast underlag at stå på, og så sørger Rumbles for det hele.

Truck’en er allerede forudbestilt til flere af sommerens bryllupsfester, og runder muligvis en festival mere på vejen. Der følger altid personale med, og der er ingen oprydning at tænke på. Rumbles lukker bare truck’en ned, og kører igen når arrangementet er slut.

”Det er bare burgere. Vi serverer dem i lommer, som man holder i hånden”, afslutter Michael Slass.

Har du et event i ærmet hvor gæsterne skal forkæles med saftige burgere, er du velkommen til at kontakte Rumbles for et uforpligtende tilbud:

Rumbles
Tlf. (+45) 7174 7136
Mail: info@rumbles.dk

Læs mere om Rumbles her:
rumbles.dk

I samarbejde med Rumbles