Mad & Vin Sponsoreret indhold

Sæsonstart: Il Vero Siciliano åbner 1. marts

Den dejlige italienske familierestaurant Il Vero Siciliano i Dronningmølle, åbner for en ny sæson 1. marts 2019. Restauranten har holdt ferielukket siden jul, og hilser den nye sæson på vej med rigtig gode tilbud på menukortet.

”I hele marts måned giver vi 20 procent på alt på menukortet, og 25 procent på take-away”, fortæller indehaver Vito Miceli.

Foruden at besøge familie i Italien, har Vito Micelis vinterferie blandt andet stået på at bygge om i restauranten. Der er plads til alle i de nye omgivelser, unge som gamle, og børn er også meget velkomne hos Il Vero Siciliano. Stemningen er uformel, hyggelig, varm og imødekommende.

Den hyggelige Restaurant Il Vero Siciliano

Ønsker man at leje hele restauranten i forbindelse med et bryllup, konfirmation, jubilæum, eller andre store begivenheder op til 70 personer, er dette også en mulighed.

”Vi laver mad fra bunden med udgangspunkt i klassiske italienske opskrifter. Friske råvarer er alfa og omega – vi henter blandt andet friskfangede fisk i Gilleleje Havn, og får fløjet friske trøfler hjem fra Italien” fortæller Vito Miceli.

Frisk fisk fra Øresund i citron- og salviesauce

Vito Miceli er født og opvokset på Sicilien i Syditalien, og bor i dag med sin familie i Hornbæk.

La Vera Pizza i Hornbæk

I Hornbæk ligger også Vito Micelis pizzeria ”La Vera Pizza”, som ligeledes åbner for en ny sæson den 7. marts – ugen efter Il Vero Siciliano.

Vito Miceli i La Vera Pizza i Hornbæk, med en rygende varm pizza frisk fra stenovnen

”Hos La Vera Pizza laver vi pizzaer, som de gør i Napoli i det sydlige Italien – pizzaernes hjemby – hvor også vores pizza-kok stammer fra. De enkle, friske pizzaer med velsmagende råvarer og sprøde bunde, tilberedes i en ægte italiensk importeret stenovn” fortæller Vito Miceli.

I forbindelse med sæsonåbningerne kommer to nye italienske kokke til, og det vil formentlig afspejle sig lidt på menukortene i begge restaurationer, som opdateres i løbet af foråret. Se La Vera Pizzas nuværende menukort her. 

Il Vero Siciliano & La Vera Pizza glæder sig til at byde dig indenfor til ægte italienske gastronomiske oplevelser.

Adresse: Il Vero Siciliano

Dronningmølle Strandvej 552a – 3120 Dronningmølle
Tlf. (+45) 4919 3030
ilvero.dk

Åbningstider

torsdag og fredag: 17.00 til 22.00
Lørdag og søndag: 12.00 til 22.00

Adresse: La Vera Pizza

A R Friisvej 8 – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 4921 3031
laverapizza.dk

Åbningstider

Onsdag til søndag: 12.00 til 21.00

 

I samarbejde med Il Vero Sicilano