Mad & Vin Sponsoreret indhold

Så er der ”rumble in the jungle” Burgere i høj kvalitet til en lækker pris

Med “Lækre Smagsoplevelser i Københavnsområdet og Nordsjælland” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til lækre burger med fokus på kvalitet og pris.

På rekordfart er burgerkæden Rumbles blevet Københavnernes foretrukne burgerbar med snart seks butikker i Københavnsområdet. Det hele startede i et skur på parkeringspladsen ved Silvan på Sydhavnen, men i dag finder du Rumbles i både Helsingør, Valby, Hillerød, på Vesterbro og den originale på Sydhavnen er flyttet ud af skuret og 500 meter henad gaden i nye lokaler, og i løbet af de næste måneder åbner der endnu en i Helsingør.

Stilen er let genkendelig alle steder med et rustikt udtryk med en rå trædisk samt brandets ikoniske grønne farve på væggene og ikke mindst billeder af legendariske boksere på væggene. Stedet er nemlig inspireret af boksningens verden og udtrykket ”Rumble in the jungle”, der stammer fra Muhammed Alis berømte boksekamp mod George Foreman i 1974 i Congo. Derfor hedder signaturburgeren hos Rumbles også ”Rumble in the jungle.”

Du kan næsten være sikker på, at har du først prøvet Rumbles én gang, vender du jævnligt tilbage igen. Og når du har været gæst et par gange, kan det endda være, du bliver kaldt ved fornavn af personalet. For Rumbles er ikke blot en kæde af burgerbarer, men samtidig en kæde med lokal tilstedeværelse, nærvær og personlig betjening.

Konceptet er enkelt: Høj kvalitet, til en god pris. Alle burgere er klassiske med alt det, en god burger skal indeholde, og er lavet af en lækker brioche-bolle med friske råvarer samt fersk oksekød. Prisen kan alle være med på, og selv en meget sulten håndværker kan blive mæt af en menu med tilhørende fritter.

De forskellige butikker varierer i størrelse og nogle steder har kun nogle få siddepladser, mens andre har mere plads. Men konceptet er også udviklet til især takeaway, hvor du let kan holde ind og snuppe en burgermenu med på farten eller med hjem. Det nyeste er derfor også ”Hit and run”-burgeren, som er en burger, der allerede ligger færdiglavet til dig, så du kan være inde og ude af butikken på få minutter, uden ventetid. Det store kundeflow hver dag er med til at sikre, at burgerne er friske, selvom de er færdiglavede.

Rumbles

Stjernegade 9C 3000 Helsingør

Frederiksgade 5A 3400 Hillerød

Gl. Køge Landevej 22Y 2500 Valby

Borgbjergsvej 1 2450 København SV

Vesterbrogade 122, 1620 København V

Hjemmeside: www.rumblesburger.com

 

I samarbejde med Rumbles