Mad & Vin Sponsoreret indhold

Mad med historie og sjæl på Restaurant Hansen’s Café

I Hornbæks ældste hus – et gammelt, fredet bindingsværkshus fra 1773, ligger Restaurant Hansen’s Café. På Restaurant Hansen’s Café får du husmandskost med et tvist, serveret i charmerende, historiske rammer.

”I vintermånederne januar, februar og marts, kan du nyde maden i restaurantens skønne bjælkestue med ild i pejsen. På sommervarme dage er der mulighed for, at tage ophold udenfor i restaurantens hyggelige rosenhave”, fortæller indehaver Maria Elisabeth Nielsen.

I vinterhalvåret skifter menuen dagligt, med udgangspunkt i dagens friske råvarer.

Restaurant Hansen’s Café i det fine gamle bindingsværkshus på Havnevej

Ole ungtjener byder velkommen i døren på restaurant Hansen’s Café

Det gamle hus’ historie

Huset fungerede oprindeligt som staldbygning til en trelænget strandgård, som havde jord og marker ud til Øresund. Huset er sandsynligvis blevet ombygget mange gange siden, men i år kan Restaurant Hansen’s Café fejre 30 års jubilæum på adressen på Havnevej i Hornbæk.

Husmandskost med et tvist og vintermenu

Indehaver Maria Elisabeth Nielsen har – ligesom de forrige ejere, sat sit eget præg på Restaurant Hansen’s Café gennem de seks år hun har haft ansvaret. Hun er uddannet kok, og menuerne sammensætter hun selv. Retterne er en blanding af klassiske danske retter og inspiration fra andre køkkener. Alt er hjemmelavet.

Frisklavet tartar med rå løg og æggeblomme

Skaldyrsuppe med årstidens krydderurter

”I januar, februar og marts måned kan man vælge mellem dagens ret og dagens 3-retters menu til 199,- Menuen ændrer sig fra dag til dag ud fra dagens udbud af friske råvarer – og altid med fokus på den gode smag” fortæller Maria Elisabeth Nielsen.

God stemning i de smukke, gamle omgivelser på restaurant Hansen’s Café

Ild i pejsen på en kold vinterdag

Mandag, torsdag, fredag og lørdag kan man hente TAKEAWAY til kun kroner 89,- mellem klokken 18.00 og 20.00.

Fra studiemedhjælper til daglig leder og indehaver

Maria Elisabeth Nielsen har været ansat i restauranten – hvor hun startede på gulvet, siden hun var bare 14 år gammel. I 2008 blev hun køkkenchef på Restaurant Hansen’s Café, og i 2013 købte Maria Elisabeth Nielsen restauranten af sin tidligere chef.
Hun står selv for den daglige drift i tæt samarbejde med ”Ole-ungtjener”, som har været tjener i restauranten siden 1992.

Ole ungtjener serverer for sultne gæster i restauranten

En skøn aften på Restaurant Hansen’s Café med lys i rosenhaven

Afslappede, uformelle rammer

På Restaurant Hansen’s Café ved de sjældent hvordan en aften udvikler sig. Èn aften kan være fredfyldt med sagte snak i krogene. På andre aftener er der mere liv i stuerne, i restauranten på Havnevej.

”På de aftener hvor humøret er højt, og den levende stemning fortsætter i huset efter køkkenets lukketid, holder vi gerne baren åben en time ekstra. Det er vigtigt for os, at vores gæster får en så god aften som muligt”, fortæller Maria Elisabeth Nielsen.

Hold øje med dagens menu på Restaurant Hansen’s Cafés facebookside her.

Kig forbi den skønne Restaurant Hansen’s Café her:

Restaurant Hansen’s Café
Havnevej 19 – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 49 700 479
hansenscafe.dk

I samarbejde med Restaurant Hansens's Café