Livsstil Sponsoreret indhold

Live Jazz by Night: Jazzsæsonen på Café Divino

I august måned startede efterårets jazzsæson på Jazzcafe Divino på Strandvejen i Espergærde.

”Det er blevet en tradition at vi byder sæsonen velkommen med en lille mini festival den sidste søndag i skolernes sommerferie ude på torvet foran cafeen. I år havde vi blandt andre Søren Lampe Quartet, Morten Schantz Trio og Jacob Gurevitsch på programmet”, fortæller indehaver Franco Cerchiaro.

Jazz på torvet foran Café Divino

Sæsonens intimkoncerter

Frem til midten af december er der jazz på programmet på Café Divino hver anden torsdag, inden sæsonen traditionen tro sluttes af med Cæcilie Norby Trio – i år over tre dage.

”Sæsonens koncerter er en god blanding af store danske og internationale navne, og nogle af de mest lovende unge jazznavne. Det er intimkoncerter for op til 50 gæster per koncert. Der er altid fantastisk stemning, man kommer helt tæt på musikerne og får lyden helt ind under huden,” fortæller Franco Cerchiaro.

Fra sidste års koncert med Dominic Miller. Han kigger forbi i cafeen igen til foråret.

Et af sæsonens rigtig spændende navne på programmet er Enrico Pieranunzi Duo. Duoen består af den italienske verdensklasses pianist Enrico Pieranunzi og den dygtige danske bassist Thomas Fonnesbæk. Der er lagt op til en mindeværdig aften, når de to sublime musikere går sammen på scenen på Jazzcafé Divino.

Tre retters jazzmenu

Torsdagskoncerterne ledsages af tre retters italiensk menu. Menuerne sammensættes af køkkenets italienske kokke med ambitionen om, at give smagen af det ægte italienske køkken videre til aftenens gæster. Alle retter er baseret på økologiske ingredienser.

Tapas bræt på café Divino

Aftenerne starter med en appetitvækkende aperitif, før forret og hovedret serveres. Første sæt på omkring 30 minutter spilles efter hovedretten, og i pausen mellem første og andet sæt serveres desserten. Aftenen rundes af med op til 60 minutters velkomponeret live jazz.

Pris

  • Aperitif
  • 3-retters italiensk menu

Kr. 399,- per kuvert.

  • Koncert

Kr. 120,- per billet.

Hvis der er billetter tilovers til koncerten kan de købes i døren på aftenen.


Adresse: Cafe Divino

Mørdrupvej 1 A – 3060 Espergærde
Telefon: (+45) 4913 6377
Hjemmeside: https://www.cafedivino.dk/
E-mail: cafedivino@cafedivino.dk

 

I samarbejde med Café Divino