Mad & Vin Sponsoreret indhold

Lækre smagsoplevelser: Traditionelle retter og smørrebrød i luksusklassen

Med “Lækre Smagsoplevelser i Helsingør” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, byen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til en stemningsfyldt restaurant midt i Helsingør, som byder på klassisk dansk mad i luksusgenren.

Midt på Helsingørs charmerende gamle gågade, i tilknytning til Hotel Hamlet, finder man Restaurant Den Glade Tallerken, hvor den helt særlige stemning fra gamle dage er kombineret med det moderne køkken. Udgangspunktet er dog stadig klassiske danske, retter, men i en særlig luksusudgave, hvor nogle af landets dygtigste kokke kræser om retterne.

Her er alt tilberedt helt fra bunden, råvarerne er særligt udvalgte og selv anretningen er ikke tilfældig. Men det er stadig her, du skal tage hen, hvis du skal have stegt flæsk, som smager som stegt flæsk skal smage eller den klassiske wienerschnitzel med det hele i form af kartofler, ærter og sauce tatar – kvaliteten er høj, og det smager af noget.

Stedet går højt op i at bekæmpe madspild og derfor bruges overskuddet fra køkkenet blandt andet til stedets meget berømte luksushåndmadder, som kokkene har fundet inspiration til hos smørrebrødseliten hos Schønnemann, og til kun en 20’er per styk får du virkelig meget for pengene. Hører du til dem, der ønsker håndmadderne ekstra højt belagt, kan du for meget lidt oven i prisen bestille luksussmørrebrød i stedet.

Ledelsen af restauranten er netop blevet overdraget til erhvervsmanden Sebastian Uldam, der sammen med sin kone står for den daglige drift hos restauranten og stedets øvrige restauranter samt cateringvirksomhed og take away-forretning. Det personlige er vægtet højt hos den stemningsfyldte restaurant, der lægger vægt på, at kvaliteten også ligger i god service og personlig betjening.

Velbekomme!

Restaurant Den Glade Tallerken
Bramstræde 5
3000 Helsingør
Hjemmeside:  https://www.dengladetallerken.dk/
Tlf: 71 99 24 01
Følg på Facebook: Den Glade Tallerken

I samarbejde med Den Glade Tallerken