Mad & Vin Sponsoreret indhold

“Lækre Smagsoplevelser”: Middag med udsigt til Kullen og Kronborg?

Med “Lækre Smagsoplevelser i Nordsjælland” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlieg menuer, desserter, is og andre opleverlser til gane og mave. Den næste i serien er Restaurant Sevel i Julebæk.

Med udsigt til Øresund, Kullen og Kronborg ligger Restaurant og Galleri Sevel. Det er lige før, man får lyst til at kalde det den bedst beliggende restaurant på Nordkysten. Det er et ganske enestående sted, der kombinerer lækker mad, fantastisk udsigt og nutidskunst.

Hvem vil ikke gerne nyde en lækker menu i så smukke omgivelser? Nej vel!

Køkkenet hos Restaurant Sevel bruger altid friske råvarer. De indretter sig efter sæsonernes gode råvarer.  Deres menukort er kombineret, så der er sørget for, at der er noget for enhver smag uanset om du er til okse, kalv, lam eller fisk. De gør meget ud af at servere rustikke retter, for selvom det er kvalitet, må man godt blive mæt.

I højsæsonen og ved forudbestilling er det også muligt at kombinere udsigt og beliggenhed med en helt særlig skaldyrstallerken, der blandt andet kan bestå af hummer, muslinger, krabbeklør og østers.  En tallerken, der kan benyttes til både en forretningsmiddag og en romantisk date.

Restaurant Sevel tilbyder også Take Away og større selskaber.

Forbyen fået en helt særlig aftale med Restaurant Sevel i Julebæk. Vi kan tilbyde 19 læsere et helt særligt tilbud. En menu bestående af argentinsk oksemedaljon med ovnbagte kartofler, årstidens grønt syltede rødløg med mere. Du skal bare købe den gennem os.

Nordre Strandvej 88
3150 Hellebæk
Tlf.: +45 49 70 71 72

www.sevel.net

I samarbejde med Sea By Sevel