Mad & Vin Sponsoreret indhold

“Lækre Smagsoplevelser i Nordsjælland”: Er du til delikat burger?

Med “Lækre Smagsoplevelser i Nordsjælland” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is, kaffe og andre oplevelser til gane og mave. Den første i serien ligger lige midt i Helsingørs travleste strøg: Café Kaiser.

Lige fra første dag, Cafe Kaiser slog dørene op i 2014 har de haft en passion. De brænder for at skabe en hyggelig og god stemning for deres gæster. De gør, hvad de kan, for at forkæle deres gæster med god mad og en nærværende og hyggelig betjening. De ønsker, du skal føle dig hjemme. En cafe, hvor hyggen er i højsædet. En cafe man kan komme ned på for at drikke kaffe og spille et af deres mange spil sammen med vennerne. Et sted, som laver restaurant-mad til cafe-priser.

De bestræber de sig på lave alt maden fra bunden. De er stolte og står inde for den mad, de serverer for deres gæster. Menukortet afslører, at der er noget for enhver smag. Du kan starte med lækker brunch. Du kan få smørrebrød, lune retter og salater. Sidst men ikke mindst er Café Kaiser kendt for deres byg-selv-burgere, hvor du kan sammensætte den burger, du allerhelt vil sætte tænderne i.

Midt på Stengade i Helsingør. Café Kaiser, som blandt andet er kendt for deres gode byg-selv-burgere. Foto Lars Johannesen

Café Kaiser
Stengade 35
3000 Helsingør
Tlf 48481414

 

 

I samarbejde med Cafe Kaiser