Mad & Vin Sponsoreret indhold

Lækre Smagsoplevelser: Et strejf af Italien

Med “Lækre Smagsoplevelser i Nordsjælland” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, egnen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer, og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave.

Den næste oplevelse i serien bringer os til Jazzcafé Divino på Strandvejen i Espergærde.

Jazzcafé Divino udgør et lille stykke ”ægte” Italien på et hyggeligt hjørne lige ned til Espergærde Havn. Der er trængsel på det lille torv og kamp om parkeringspladserne i området omkring den lille italiensk oase, hvor du spiser italiensk, drikker italiensk og hører italienske gloser imens.
Også nogle af de største jazznavne herhjemme kigger jævnligt forbi på Jazzcafé Divino, og underholder med små intime livekoncerter.

Menukortet hos Jazzcafe Divino er fyldt med både varme og kolde italienske specialiteter og buffet – her findes alt fra klassiske kødretter, pastaer, salater, bruchette og panini – som alt sammen bliver til med kokkens ambition om, at give smagen af det ægte italienske køkken videre til cafeens gæster.

Alle ingredienser i retterne er økologiske, og i køkkenet er der i øvrigt fokus på kvalitet, når der hentes råvarer hjem fra pålidelige producenter.

Cafe Divino
Mørdrupvej 1 A – 3060 Espergærde
Telefon: (+45) 4913 6377
Hjemmeside: https://www.cafedivino.dk/
E-mail: cafedivino@cafedivino.dk

I samarbejde med Cafe Divino