Mad & Vin Sponsoreret indhold

“Lækre Smagsoplevelser”: Eksklusiv på Hotel Bretagne?

Med “Lækre Smagsoplevelser i Nordsjælland” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Vi er nu kommet til den eksklusive “menu de maison” på Hotel Bretagne i sommer-smukke Hornbæk.

Hotel Bretagne ligger som en genopstået herlighed lige midt i Hornbæk. Drømmen om at drive et badehotel blev grundlagt for ejerne, Anne & Kasper Heebøll Harboe tilbage før årtusindskiftet, hvor Anne på et besøg på Svinkløv Badehotel blev betaget af roen, æstetikken og det enkle koncept.

Der skulle gå næste 20 år, før det blev til virkelighed, og i de mellemliggende år er der af begge svunget mange tallerkener og checket mange gæster ind og ud på både danske og internationale hoteller.

Da parret blev præsenteret for Hotel Bretagne var de ikke i tvivl. Det kunne blive det sted, der kunne give deres gæster den rette oplevelse og ægte badehotelstemning med ro, æstetik og den enkle livstil.

Enkelt fransk-nordisk køkken

Også i køkkenet har Anne og Kasper Heebøll Harboe valgt, ganske simpelt, at fokusere på et enkelt koncept. De følger naturligvis sæsonens råvarer, således at oplevelsen af variation kommer over hele året. Gæsterne vil altid opleve den samme høje kvalitet, uanset om man oplever Hotel Bretagnes menuer som á la carte gæst, besøger stedet  i forbindelse med en konference, eller som gæst til en fest.

Stilen er kombineret fransk og nordisk køkken, med brug af lokale råvarer i videst mulige omfang, og tilsat specialiteter fra Frankrig, primært – naturligt nok – Bretagne regionen.

Vi har fået en helt unik mulighed for at invitere 11 af vores brugere til en uforglemmelig middag på Hotel Bretagne til særpris på Deres “Menu de Maison”.

 

Hotel Bretagne
Sauntevej 18,
3100 Hornbæk
Tlf. 2260 3100
Hjemmeside: www.hotelbretagne.dk

I samarbejde med Hotel Bretagne