Mad & Vin Sponsoreret indhold

Kom til ”Smagfuld Aften” på Restaurant Linden på Comwell Borupgaard

Til ”Smagfuld Aften” disker køkkenchefens og hans kokketeam på Restaurant Linden op med ni serveringer, hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet. På aftener som denne har kokkene for alvor mulighed for at bringe deres talenter i spil, og forkæle gæsterne med retter frembragt med stor fokus og passion. Der er dermed lagt op til en kulinarisk oplevelse af de helt store, når en ”Smagfuld Aften” løber af staben den 27. september 2019 på Comwell Borupgaard.

Aftenens retter bliver serveret på fade og tallerkener som ”share food”, som deles i selskaberne ved bordene. En intim og hyggelig madoplevelse hvor alle sanser sættes i spil, både hvad angår smagsnuancer, stemning og anretninger.

”Aftenens menu serveres i tre hold: tre forretter, tre hovedretter og tre desserter. Detaljerne er en overraskelse, men jeg kan afsløre, at der både er fisk og skaldyr, grønt, vildt, ost og sødt på menuen. Der er ikke sparet på noget, og til dem der drikker vin er der mulighed for at få en glimrende vinmenu serveret til, som er særligt tilpasset aftenens menu,” fortæller køkkenchef Theis Christensen.

Menuen serveres af kokkene selv, som også præsenterer de enkelte retter og vine for aftenens gæster.

Om køkkenchef Theis Christensen

Køkkenchef Theis Christensen har siden han blev udlært fra Restaurant Søstjernen i Rågeleje i 1996, særligt fokuseret sin kokkekunst indenfor området fisk og skaldyr. Sideløbende med denne passion, har han tilegnet sig stor erfaring med klassiske franske køkken, ligesom det mere innovative nordiske køkken også er at finde indenfor køkkenchefens repertoire.

Efter mere end 20 år i faget og erfaring fra både anerkendte danske og franske restauranter, står Theis Christensen nu for at udvikle Restaurant Lindens profil. Restauranten kan karakteriseres som et ærligt køkken indenfor genren nordisk brasserie, og så har Restaurant Linden i øvrigt modtaget bronzemærket i økologi.

Bestil billet her

Til ”Smagfuld Aften” får du smag for skillingen, når køkkenet præsenterer deres smagfulde serveringer. Der er plads til 100 gæster, og billetter til arrangementet skal forhåndsreserveres.

Prisen er 545,- per kuvert.
Vinmenu 465,- ved forudbestilling / 495,- på dagen.

Folkene bag Restaurant Linden glæder sig til at byde jer velkomne.

Adresse: Comwell Borupgaard

Nørrevej 80 – 3070 Snekkersten
Tlf. (+45) 4838 0333
comwell.com/borupgaard

Dato

27. september 2019

I samarbejde med Comwell Borupgaard