Mad & Vin Sponsoreret indhold

Jul på Helsingør Nordhavns Restaurant KAJ

Der er nu åbent for bestilling af julefrokost på Restaurant KAJ, på Helsingørs Nordhavn. Årets julefrokost-menu er traditionel med et tvist, og serveres ”family style” på fade og tallerkener ved bordene.

”Vi går ind for at julemad skal smage af julemad. Vi serverer naturligvis de gode klassikere, og så tilsætter vi lidt ekstra finesser til hele molevitten. Min faglige filosofi har jeg adopteret fra det franske køkken, som i al enkelthed går ud på, at hver mundfuld skal føles som en lille eksplosion af lykke,” fortæller Restaurant KAJ’s køkkenchef Thomas Kragelund.

Om køkkenchef Thomas Kragelund

Køkkenchefen har blandt andet været med til at starte københavner-restauranten ”Bistro Boheme” op og ”Address” i Tuborg Havn, og nu drysser han altså sit tryllestøv ud over Restaurant KAJ i Helsingør.

Det er Thomas Kraglund der sammensætter og udvikler årstidernes skiftende menuer på Restaurant KAJ, med udgangspunkt i sæsonernes friske råvarer.

Han er oplært i den gamle grundskole indenfor madlavning, og tilbedereder alt fra bunden med inspiration i det franske køkkens fokus på kvalitet og smag.

Julemenuen på KAJ’en

Restaurant KAJ’s julemenu har Thomas Kragelund sammensat af alle de bedste klassikere som sild, lun hjemmelavet leverpostej, panerede rødspætter, flæskesteg og ris a la mande. Hertil serveres udvalgte delikatesser som smagfulde sønderjyske kålpølser og saftige irske lammeculotter.

”Med fare for at sætte min beskedenhed over styr, så serverer vi en julefrokost i topklasse. Vi har sammensat menuen af alt det bedste julen byder på, og der er ikke sparet på noget. Jeg kan garantere for, at vores gæster får smag for pengene,” fortæller Thomas Kragelund.

Der er plads til både større og mindre selskaber i restauranten, og både private og virksomheder kan booke bord til julefrokost i hele november og det meste af december måned – til og med 2. juledag.

Stemningsfulde omgivelser

Den ny-istandsatte Restaurant KAJ åbnede 8. april i år på Helsingørs Nordhavn i Kronborg Havbads gamle lokaler, i samme bygning som Helsingør Sejlklub holder til. I restaurantens stilfulde lokaler er der plads til 120 spisende gæster i vinterhalvåret – og endnu flere i sommermånederne.

Fra restaurantens udestue er der direkte kig til skibene i havnen, som ligger side om side og vugger i  Øresund. Herfra kan solnedgangen nydes på nært hold, ligesom den magiske stemning af Helsingborgs blinkende sky-line når mørket falder på.

Book årets julefrokost for familie, venner og kollegaer på Restaurant KAJ’s hjemmeside eller ring og bestil her:

Adresse: Restaurant Kaj

Strandpromenaden 6 – 3000 Helsingør
(+45) 4920 2045
Hjemmeside: kaj.dk

Åbningstider / alle dage – året rundt

Søndag til torsdag 12.00 – 20.00
Fredag og lørdag 18.00 – 21.30

I samarbejde med Restaurant KAJ