Mad & Vin Sponsoreret indhold

Hvem laver den bedste valgflæsk?

Er du også lidt i tvivl om hvor du skal sætte dit kryds til EP-valget i dag? Bare rolig, vi har sørget for, at finde en solid omgang “valgflæsk” frem.

Det er nu ikke den slags valgflæsk, man af og til får snerten af i valgdebatterne vi har sat os for, at omtale her på siden. Nej, det er den uimodståelige stegte af slagsen. Dén flæsk der kalder fra de varme potter og pander. -Den danske nationalret med masser af nye kartofler og persillesovs til.

Her er tre gode steder, hvor du kan sætte gaflen i et ærligt stykke med valgflæsk:


Stegt flæsk med udsigt i Gilleleje Golfklub

Nyd din stegte flæsk med smuk udsigt i Gilleleje Golfklub

Hver tirsdag kan du nyde hjemmelavet stegt flæsk med persillesovs, lavet fra bunden i Restaurant Gilleleje Golfklub. Sammen med den skønne spise, får du udsigten over Gillelejes smukke naturbaner i- og omkring Esrum Ådal. Restaurant Gilleleje Golfklub har servering både ude og inde, og leverer også mad ud af huset. Det hele til rimelige priser.

Gilleleje Golfklub
Sophienlund Alle 19 – 3250 Gilleleje
Tlf. (+45) 4971 8056
https://www.ggk.dk/restaurant

Stegt flæsk ad libitum hos Sesa

Alt det du kan spise hos Café Sesa

Du kan vælge mellem mange lækre retter på Café Sesa i Helsingør, ikke mindst den gode stegte flæsk med persillesovs. Sesas kokke har mange års erfaring fra køkkenet, og nyder at forkæle hele familien med gastronomiske oplevelser. Hver torsdag står den på stegt flæsk ad libitum for store og små, til særdeles overkommelige priser.

Adresse: Sesa
Kampergade 5 – 3000 Helsingør
(+45) 4095 0016
https://www.cafesesahelsingor.dk/

Stegt flæsk i rolige omgivelser hos Café & Brasserie Tower

Den dejlige danske nationalret hos Café & Brasserie Tower

Café & Brasserie Tower er en hyggelig café og restaurant, der serverer traditionel dansk mad. Den stægte flæsk med persillesovs bliver tilberedt med kærlighed og gode råvarer, ligesom resten af udvalget fra menukortet. Stemningen hos Café & Brasserie Tower er hyggelig og uformel, og der lægges vægt på god service på caféen med den centrale beliggenhed.

Café & Brasserie Tower
Helsingør Bycenter 1, 230 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 2670
https://cafetower.dk/