Mad & Vin

Hvad med en hjemmelavet Pina Colada?

Pina Colada er smagen af Puerto Rico. Tidligere var det også en klassiker på de danske drinkskort. Men hvor er den egentlig blevet af?

Alt afhængig af, hvor i verden den serveres, serveres Pina Coladaen med forskellige typer af rom og kokosmælk, i stedet for kokosfløde og piskefløde, men en ting forbliver altid det samme: Ananasjuicen.

Netop den tropiske ananas er også en rigtig sommersmag – helt perfekt til juli.


Ingredienser / 1 drink

6 cl lys rom

3 cl kokoscreme

3 cl piskefløde

18 cl ananasjuice

Knust is

En skive frisk ananas med skal

Sådan gør du

Hæld rom, kokoscreme, fløde og ananasjuice i en blender med knust is, og blend det hele til det har en cremet konsistens.

Hæld drinken på høje glas.

Pynt glasset med en kvart skive ananas.

Server og nyd!