Mad & Vin Sponsoreret indhold

Guide: Skønne is-butikker til sommerdagene

Findes der egentlig noget bedre end is om sommeren? Is og sommer hænger ihvertfald uløseligt sammen. Og i Helsingør og omegn er der heldigvis rig mulighed for, at nyde sommeren i smukke omgivelser med en is i topklasse. Her er fem af de skønneste isbutikker i området:

Hjemmelavet italiensk is hos Artistico

Hos Artitistico på Strandvejen i Espergærde benyttes kun de bedste råvarer i deres italienske is, som er hjemmelavet efter italienske traditioner og uden tilsætningsstoffer. Isen er baseret på økologisk mælk og frugtpure fra modne, italienske frugter, der er plukket når de smager helt rigtigt. Isen produceres hver dag, og der er altid 12 forskellige is-variationer at vælge imellem.

Adresse: Artistico

Strandvejen 159 – 3060 Espergærde
Telefon: +45 49 13 61 77
https://www.cafedivino.dk/om-os/artistico.aspx


Økologisk is med havudsigt hos Nybolig ishus

Nyboligs ishus tilbyder gourmet-is fra Kastberg. Softicen er økologisk og smager fantastisk. Beliggenheden er unik på Strandvejen i Snekkersten, kun en kort gåtur fra Snekkersten lystbådehavn. Isen kan nydes på terrassen med skøn udsigt over Øresund, og til den svenske kyst. Også i aftentimerne er atmosfæren hos Nybolig ishus i top. Isen fås også to-go bokse så den kan nydes derhjemme.

Adresse: Nyboligs ishus
Strandvejen 226C – 3070 Snekkersten
https://www.facebook.com/nyboligsishus/


Ægte italiensk is hos IL Vero Gelato

Hos Il Vero Gelato får du ægte italiensk is når den er bedst. Isen er hjemmelavet og produceres fra bunden, af de bedste råvarer på markedet. Isen bliver til på italienske ismaskiner og Vito, som er indehaver af isbaren, er naturligvis også italiensk af oprindelse. Læg vejen forbi Il Vero Gelato hvis du vil opleve cremet italiensk is i topklasse. Vito sælger også sin italienske is fra La Vera Pizza i Hornbæk.

Adresse: Il Vero Gelato
Dronning Mølle Strandvej 552A – 3120 Dronningmølle
Tlf. 4919 3030


Stort udvalg hos Ben & Jerry´s i Hornbæk

Hos Ben & Jerry´s i Hornbæk får du lækker amerikansk fairtrade flødeis i bæger eller vaffel, milkshake og softice. Alt sammen serveret med et smil på læben og i smukke omgivelser direkte ud til Hornbæk Havn.
Du kan vælge mellem 30 forskellige varianter – 12 af dem er fra det eksklusive italienske ismærke Gelateria. Kig ind hos Ben & Jerry´s i Hornbæk havn og nyd en dejlig is i sommervarmen.

Adresse: Ben & Jerry´s Hornbæk
Havnevej 24 – 3100 Hornbæk
Tlf. 4970 0354
https://www.facebook.com/benandjerryshornbaek/


En is til pausen hos Selmas Is Helsingør

Hos Selmas Is i Stjernegade i Helsingør, finder du et stort udvalg af lækker hjemmelavet is. Selmas Is producerer selv deres friske hjemmelavede is af de bedste råvarer, helt fri for kunstige smagsstoffer. Der er altid minimum 16 varianter at vælge imellem, herunder flødeis, sorbet, vegansk produceret is og softice. Nyd din is i det hyggelige Stjernegadekvarter, tæt på skønne shoppemuligheder, kun et minuts gang fra Helsingør Station.

Adresse: Selmas Is Helsingør
Stjernegade 16F – 3000 Helsingør
https://www.facebook.com/SelmasIsHelsingor/