Mad & Vin

Hjemmelavede ispinde

Hjemmelavede ispinde er noget af det letteste at lave, og kræver et minimum af forberedelse. Når formene er hjemme, er det bare at gå i gang.

Prøv denne læskende kirsebær/skyr variant. Frosne drinks-ispinde kan også anbefales.

6 stk.
Forberedelsestid: 1 time

Ingredienser

125 g skyr
125 g kirsebær
1-2 tsk honning

Sådan gør du

1. Rør kirsebær, skyr og honning sammen.
2. Fyld formene halvt med kirsebær/skyr/honning blandingen.
3. Stil isene i fryseren i cirka 20 minutter, eller indtil de har sat sig så næste lag kan komme i.
4. Hæld et lag ren skyr og halve kirsebær i.
6. Stil isene i fryseren i cirka 20 minutter, eller indtil de har sat sig så næste lag kan komme i.
7. Fyld formene helt op med kirsebær/skyr/honning blandingen.
9. Sæt pinde i isene.
10. Stil isene tilbage i fryseren og lad dem blive der i cirka 4 timer, eller indtil de er helt frosne.