Mad & Vin

Guide: start dagen med hjemmelavet brunch i Helsingør

Sponsoreret indhold: I dag starter påsken “rigtigt” med markeringen af den sidste nadver – skærtorsdag. Tidligere blev skærtorsdag mest markeret med et godt måltid mad til aften, og sådan er traditionen stadig hos mange. Men hvorfor ikke byde helligdagene velkomne med en velassorteret brunch fra morgenstunden? Her kan du få en rigtig god en af slagsen:

Madam Sprunck Hotel & Restaurant

Madam Sprunck Hotel og Restaurant, brunch: kr. 145,- inklusiv kildevand og juice

Madam Sprunck Hotel & Restaurant i centrum af Helsingør, serverer brunch hver dag fra klokken 11-14.00 i charmerende omgivelser fuld af historie. I køkkenet hos Madam Sprunck henter de inspiration fra de spanske, franske og italienske kvalitetskøkkener, og benytter sig af årstidens frugt og grønt og gode råvarer. Man kan vælge mellem ”Den gode gamle” – klassisk brunch og vegetarbrunch, og på søndage brunchbuffet fra klokken 10.30.

Madam Sprunck Hotel & Restaurant
Bramstræde 5 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 4926 4849
madamsprunck.dk

Café Vivaldi Helsingør

Vivaldi Helsingør weekend brunch buffet, kr. 130,-

Hos Café Vivaldi i Helsingør for enden af Stengade, er god service og god mad en selvfølge. Hver lørdag og søndag sætter Café Vivaldi en kæmpestor brunchbuffet op fra kl 10-13.00 med alt hvad hjertet begærer. Café Vivaldis serverer retter fra den klassiske brunch og meget mere til. Café Vivaldi sætter en ære i deres store udvalg, det er vigtigt at der er noget for alle – synes du der mangler noget må du gerne henvende dig til tjenerne, som vil gøre hvad de kan for at hjælpe.

Café Vivaldi Helsingør
Stengade 9 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 7875 4100
vivaldihelsingor.dk

Ribhouse

Rib House søndags brunch buffet, kr. 149,- inklusiv drikkevarer

Hver søndag serverer Rib House i Helsingør en stor brunchbuffet med et stort varieret udbud af retter. Her bestemmer du selv hvordan tallerkenen skal se ud – hver gang du henter. Tag vennerne eller familien under armen og kig forbi Rib House til brunchbuffet med hjemmelavede smoothies, juice, te og kaffe ad libitum er inkluderet i prisen. Husk at bestille bord hvis du vil være sikker på at få plads. Halv pris for børn under 12 år.

Ribhouse
Stengade 39 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 4920 0300
ribhouse.dk

Helsingør Golf Club’s Restaurant

Helsingør Golf Club’s Restaurants brunchbuffet og bobler, kr. 168,-

Nyd en gåtur i fantastiske omgivelser og forkæl jer selv efterfølgende med brunch på Helsingør Golf Club’s Restaurant, som serveres hver søndag fra klokken 11 – 14.00. Nyd den flotte udsigt mens du følger livet på banen, sammen med brunchbuffet’en der også inkluderer bobler. Uanset hvilken årstid man gæster Helsingør Golf Club’s Restaurant, er man garanteret en enestående naturoplevelse og dejlig mad.

Helsingør Golf Club’s Restaurant
Gl. Hellebækvej 73 – 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
helsingorgolf.dk

Cafe Kaiser

Café Kaisers brunch bræt: 7 anretninger, kr. 150,-

Hos Café Kaiser på Stengade, i hjertet af Helsingør, bestræber de sig på at lave alt mad fra bunden. Det er de stolte af for der er lagt kærlighed i alt hvad de serverer. Hos Café Kaiser sammensætter du selv din brunch anretning efter eget ønske ud fra mange mulige retter. Vælg mellem: 3, 5 og 7 hjemmelavede anretninger, serveret som brunchbræt, på hverdage fra 10-13.00, og stor brunch buffet hver lørdag og søndag fra 10-14.

Cafe Kaiser
Stengade 35 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 4848 1414
cafekaiser.dk