Mad & Vin Sponsoreret indhold

Guide: Her får du en perfekt ”ud af huset” nytårsmenu 2019

Slip for alle de tunge forberedelser og kom godt ind i det nye år med en perfekt ”ud af huset” menu – og nyd i stedet tiden sammen med familien og vennerne. Her er fem lækre nytårsmenuer lige til at tage med hjem, anrette og servere:

Fisk & skaldyrs-nytårsbuffet fra Kronborg Fiskehus

Alt godt fra havet til nytår 2019 fra Kronborg Fiskehus

Kronborgs Fiskehus nytårsbuffet er et sandt slaraffenland for fisk og skaldyrselskere. Nytårsbuffeten indeholder: Friske østers, krebs, krabbekløer, jomfruhummere, tangsalat, røgede greenshell muslinger, hvidløgsrejser, varmrøget laks og pil-selv-rejer fra 250,- per person / minimun 2 personer. Kronborg Fiskehus’ nytårsmenu kan bestilles til og med december måned.

Kontakt: Kronborg Fiskehus
Nordhavnsvej 8 – 3000 Helsingør
Tlf. 4921 1717
Se mere her: Kronborg Cafe & Fiskehus

4-retters nytårsmenu fra Restaurant Vores Skottereup

Lækre retter lige til at anrette og servere fra Restaurant Vores Skotterup

Restaurant Vores Skotterups nytårsmenu byder på koldrøget fanølaks med spæde syltede perleløg, mayonaise lavet på purløg, sprødt økologisk rug-crunch og frisk dild til forret, jomfruhummerbisque med cognac, saltet nytårstorsk med sprøde syltede brunoise urter og karse som anden forret, kalvemørbrad af dansk frilandskvæg med Pommes Anna med timian, hvidløg og smør, kalveskysauce, selleripure, honning og glaseret gulerod til hoveret, og fransk citrontærte med marengs, karamel, og brændt hvid chokolade til dessert til 365,- per kuvert. Vinmenu kan tilkøbes.

Kontakt: Restaurant Vores Skotterup
Strandvejen 232 – 3070 Snekkersten
Tlf. 4922 5060
Se mere her: voresskotterup.dk

Nem 3-retters nytårsmenu fra Ribhouse

Få en familievenlig tre-retters menu fra Ribhouse til nytår

Ribhouses lækre “ud af huset” nytårsmenu er lige til at anrette og servere for både børn og voksne. Til forret byder Ribhouse nytårsmenu på lakseroulade med peberrodscreme og asparges, oksemørbrad med Pommes Anna, garniture og champignonsauce til hovedret og chokoladebrownie til dessert. Pris per kuvert kr. 299,-

Kontakt: Ribhouse Helsingør
Stengade 39 – 3000 Helsingør
Tlf. 4920 0300
Se mere her: ribhouse.dk

4-retters nytårs take away menu fra Restaurant Sletten

Delikat fire-retters menu lige til at servere fra restaurant Sletten

Restaurant Slettens nytårsmenu indeholder ceviche af torsk med fermenteret chili & friskostcrème, og carpaccio af kalveindelår med artiskokker, pebermayonnaise & jordskokkechips til første og anden forret, oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffelpuré med trøffel & krydderurtesalat til hovedret, mørk Valrhona chokolade som mousse med saltet karamel & solbær. Surdejsbrød & smør medfølger. Menuen er glutenfri. Pris per person kr. 550,- Bestilles frem til 30. december 2019. Mulighed for tilvalg – se Restaurant Slettens hjemmeside.

Kontakt: Restaurant Sletten
Gl. strandvej 137 – 3050 Humlebæk
info@restaurantsletten.dk
Se mere her: sletten.dk

3-4 retters nytårsmenu fra Restaurant Oliva i Hornbæk

Vælg mellem tre og fire serveringer fra Restaurant Oliva

Restaurant Oliva’s Nytårsmenu 2019 står på cremet krabbebisque med skaldyr og urter til forret, vælg mellem laks marineret i hindbærsnaps, med rødbede og krondildsmayonaise, og bøf af dansk oksemørbrad med Pommes Anna, og langtidsbagt ratatouille med trøffelsauce, og frisk tomatsalat til hovedret, og chokoladepraline kage med syltede hyldebær eller karamelmousse til dessert. 3 retter: 425,- kr. 4 retter: 469,- kr. Bestilling senest den 26. 12 2019.

Kontakt: Restaurant Oliva
Havnevej 1 – 3100 Hornbæk
Tlf: 4976 1177
Email: info@oliva.dk
Se mere her: oliva.dk

Rigtig godt nytår 2019 x