Mad & Vin Sponsoreret indhold

Fra arbejdsprøvning til årets medarbejder

For halvandet år siden startede Anette Hylberg i jobprøvning som butiksmedarbejder i Rema 1000 i Hornbæk, efter en træg årrække uden arbejde og mange strandede ansøgninger. I maj 2018 blev Anette Hylberg fastansat i forretningen, og i starten af det nye år blev hun udnævnt til årets medarbejder 2018.

”Udnævnelsen til årets medarbejder var en kæmpe overraskelse, som jeg bestemt ikke havde set komme. Jeg blev selvfølgelig rigtig glad, og har hængt mit fine diplom op ved siden af sengen derhjemme. Det er alle tiders god motivation, når en ny dag begynder”, fortæller Anette Hylberg.

Anette Hylberg: Årets kollega 2018, Rema 1000 i Hornbæk

Med en fortid som pædagogmedhjælper, havde Anette Hylberg ikke forestillet sig, at hun skulle komme til at arbejde i butik. Men skæbnen ville, at hun skulle lande på sin rette hylde i Rema 1000 i Hornbæk.

”Jeg elsker, at møde vores kunder til en lille sludder-sladder i kassen. Det er en af de ting, jeg sætter aller størst pris på ved mit arbejde. Jeg har altid været interesseret i mine medmennesker, og føler mig som blommen i et æg her”, fortæller Anette Hylberg.

Anette Hylberg i frokoststuen hos Rema 1000 i Hornbæk

Rema 1000 i Hornbæks købmand, Brian Hviid Kyhl, stemmer i. Han startede selv på gulvet som ung teenager, og siden har arbejdet sig op gennem forskellige ansvarsposter og funktioner. Han ved om nogen, når en medarbejder fortjener et ekstra klap på skulderen.

Købmand Brian Hviid Kyhl med kæresten Katrine Hauge, som også arbejder i Rema 1000 i Hornbæk

”Anette er typen, der kan huske hvad en kunde fortalte for 14 dage siden. Hun er lun og imødekommende, og hilser på mange af vores kunder ved fornavn. Det er en fornøjelse, at arbejde sammen med Anette”, fortæller købmanden.

Når Anette Hylberg møder på arbejde, starter dagen typisk med at gøre butikken klar til en ny dag. Hun trimmer, tager imod varer og fylder op, i samarbejde med købmanden og deres kollegaer. Når kunderne begynder at komme ind i butikken, indtager hun pladsen i kasse 1.

Annette Hylberg i kassen, i Rema 1000 i Hornbæk

”Ikke to dage er ens, ligesom sortimentet i butikken skifter med årstiden og højtiderne. Årets første danske agurker er lige landet i butikken, og hylderne er lidt ekstra fyldte med frugt og grønt, kød og vin, så der er nok varer til alle, nu hvor sommerhusfolket også stille og roligt begynder, at tage deres huse i brug”, fortæller Anette Hylberg.

Katrine Hauge ordner frugtøen

Anette Hylberg ser frem til at møde både gamle og nye ansigter i butikken i løbet af foråret – fem ud af ugens syv dage i kasse 1, i Rema 1000 i Hornbæk.

Adresse: Rema 1000 Hornbæk
Hornebyvej 50 – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 4970 2949
rema1000.dk

Find aktuelle tilbudsaviser her:
Rema1000 tilbudsaviser

 

I samarbejde med Rema1000 Hornbæk