Mad & Vin Sponsoreret indhold

Et ”strejf” af jul: Julefrokost på Restaurant Strejf

Nu kan du booke bord til årets julefrokost på Restaurant Strejf. Hvad end du er til klassisk julemenu og julefrokostbord, eller hellere vil give dig i kast med et udfordrende alternativ, så kan det bestilles på Helsingørs fantastiske Restaurant Strejf.

”Fælles for julens oplevelser på Restaurant Strejf er, at service og kvalitet er i fokus, uanset hvilken julemenu man er til. For os handler det om at give vores gæster en helstøbt oplevelse for alle sanser. Når oplevelsen har været over forventning, er vi nået i mål,” fortæller indehaver Jakob Christensen.

Julefrokoster kan bookes fra mandag til lørdag i alle uger, og på søndage hvis der er stor efterspørgsel. På fredage og lørdage skrues der ekstra op for stemningen med DJ, dæmpet lys og lækre drinks i baren.

Juletræ og ild i pejsen på Restaurant Strejf

Der er nu åbent for bestillinger for både virksomheder og private selskaber.

Julemenuerne på Restaurant Strejf

”Jul på Restaurant Strejf tager udgangspunkt i klassisk julemad, og indeholder alt, hvad der har med julen at gøre. Der er både and og svin på menuen, sild, krydrede snapse og ris a la mande. Smagen af jul skal helst være som vi kender den, ellers bliver det ikke rigtig jul. -Men vi udfordrer der hvor vi kan, ” fortæller Jakob Christensen.

Jakob Christensen, Indehaver af Restaurant Strejf

Julefrokosten kan bestilles i tre varianter:

Den klassiske julemenu: 3-4 retters klassisk julemenu. Vælg mellem forret, hovedret, ost og dessert. Her får du smagen af jul for alle pengene og lidt til. Her er and eller flæskesteg på menuen, rødkål og ris a la mande.

Den klassiske julebuffet: Her får du alt hvad der hører til et rigtigt julefrokostbord fra sild til glaseret skinke og confiteret and – 13 kolde og lune retter som serveres og deles ved bordet.

Den Anderledes: 3-4 retters julemenu på en ny måde. Vælg mellem forret, mellemret, hovedret og dessert. Elementer fra julens bord som dild, and og kirsebær serveres her i køkkenchefens ånd.

Piano og pejsehjørne på Restaurant Strejf

Aftenstemning på Restaurant Strejf

Sammen med køkkenchefen har Jakob Christensen sammensat julemenuerne med kvalitet og passion for øje. Alt mad på Restaurant Strejf tilberedes fra bunden. Læs mere om julemenuerne, klik her.

Reserver i god tid

Julefrokost på Restaurant Strejf kan bestilles på alle hverdage og i weekender fra midt november og frem til juleaftensdag. Særligt weekenderne er i høj kurs, så vent ikke for længe hvis fredage og lørdage ønskes. Book julefrokosten på Restaurant Strejf på tlf.: (+45) 4921 111 eller send en mail på: info@restaurant-strejf.dk

Events på Restaurant Strejf

Restaurant Strejf afholder løbende events. I løbet af efteråret præsenteres blandt andet en række ”winemakers dinners”, hvor udvalgte vinproducenters vine præsenteres i selskab med matchende menuer. Læs mere om ”winemakers dinners” på Restaurant Strejfs hjemmeside her.

Følg restaurantens facebookside hvis du vil holde øje med kommende arrangementer og events på Restaurant Strejf, klik her.

Adresse: Restaurant Strejf

Stationspladsen 3 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 1111
restaurant-strejf.dk

 

I samarbejde med Restaurant Strejf