Mad & Vin Sponsoreret indhold

Delikate thai-retter på Krua Siam

Med “Lækre Smagsoplevelser i Nordsjælland” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til Axeltorv i Helsingør.

Der er højt til loftet. Det er eksklusivt og lækkert. Man bliver virkelig positivt overrasket, når man åbner døren ind til Helsingørs thairestaurant, Krua Siam, på Axeltorv.

Udon Prommart, der både ejer og har indrettet stedet, valgte at tage en blød start. Han ville være sikker på, at personale og menukort stod stramt og skarpt, når de mange mennesker begyndte at komme.

Vi valgte en blød start fordi jeg gerne ville fornemme gæsternes forventninger og reaktioner. Gæsterne skal have den bedste oplevelse, så de kan sige det videre til dem, de snakker med.

Nu er de parate til at tage imod gæster, der vil benytte sig af et helt unikt tilbud på udvalgte retter.

Ægte thai

Det rige udvalg af thai-retter, man finder på menukortet, er skabt i køkkenet af originale råvarer.

Vores filosofi er altid at bruge de rigtige ingredienser. Alt bliver lavet fra bunden. Vi køber aldrig præfabrikerede varer.

På Krua Siam lægger man vægt på, at gæsterne skal kunne snakke sammen uden at bordet ved siden af kan lytte med. Man skal kunne side i restauranten i fred og ro og nyde sin mad. Målet er at skabe en samlet positiv og overraskende oplevelse, der giver glade og tilfreds kunder.

Udon Prommart, til venstre, har stået for indretningen af Krua Siam. Smagfuld thai med italienske designmøbler. Foto Lars Johannesen

Alt er nyt

Krua Siam er blevet gennemrestaureret inden åbningen i foråret. Lofter er revet ned og beklædt med massive egetræslister ligesom vægge er flyttet og erstattet af stålforstærkede søjler med lige så tykke og solide egetræsplanker. Der er trukket nye el-ledninger over alt, og køkkenet er forsynet med nye gulve, splinternyt inventar og maskiner i rustfrit stål. Det står snorlige. Borde og stole er hentet hos udvalgte italienske leverandører.

Alt skal være i orden her. Vi har været helt i bund. Der er ikke en centimeter, vi ikke har været igennem.

Restaurant Krua Siam holder åbent alle ugens syv dage. Åben døren og lad dig overraske.

Restaurant Krua Siam
Torvegade 5B
3000 Helsingør
Telefon: 61633066

I samarbejde med Krua Siam