Mad & Vin Sponsoreret indhold

5 lækre smagsoplevelser i Nordsjælland

Findes der noget bedre, end at gå ud og lune sig i godt selskab over et dejligt måltid mad i den kolde vintertid? Her er fem skønne muligheder i Nordsjælland, til enhver smag og budget:

Traditioner der følger med tiden på Gl. Humlebæk Kro

At få traditionerne til at følge med tiden er netop det, der optager personalet på Gl. Humlebæk Kro mest. På Gl. Humlebæk Kro kommer aspargesen således aldrig til at stå op, fiskefileten bliver stegt i smør og flæskesteg hører så absolut ikke kun julen til. Præcis som de pudser kobberet på væggene, glatter de grøn- og hvidternede duge og fylder kummerne i krohaven med sæsonens blomster.

Adresse: Gl. Humlebæk Kro
Humlebæk Strandvej 2A – 3050 Humlebæk
Tlf. (+45) 4919 0265
gamlehumlebaekkro.dk


Restaurant Sletten

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk. Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser Restaurant Sletten af charme og nostalgi. Alle retter på menukortet er lavet med sæsonens bedste råvarer og serveres i “mindre” størrelser.

Adresse: Restaurant Sletten
Gl. Strandvej 137 E – 3050 Humlebæk / Sletten havn
Tlf. (+45) 4919 1321
sletten.dk


Hjemmelavet italiensk og jazz hos Café Divino

Jazzcafé Divinos store passion er de enkelte og traditionelle italienske retter, med smagen af det ægte Italien, pizzaer bagt fra bunden i stenovn og hjemmelavet is. Jazzcafé Divino har også et imponerende stort udvalg af italienske vine, som kan nydes til retterne i de hyggelige og varme omgivelser. Og så holder Jazzcafé Divino løbende live jazz arrangementer med kunstnere fra både ind- og udland.

Adresse – Jazzcafé Divino
Strandvejen 159 – 3060 Espergærde
Tlf. +45 4913 6177
cafedivino.dk

 

Ægte kinesisk hos Asia House

Hos Asia House finde du en lang række autentiske kinesiske a la carte retter som chop suey og pekingand. Til frokost serveres maden sammen med en gratis skål pekingsuppe. Asia House har også en stor buffet med alle de klassiske retter og frisklavet sushi. Den moderne indrettede restaurant ligger på en af Helsingørs bedste adresser – lige ud til Axeltorv. I sommerhalvåret er det muligt at nyde sin mad udenfor ved torvet.

Adresse – Asia House
Bjergegade 22B – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4922 5688
asiahouse.dk


Plankebøf og stemning på Café Torvet

Café Torvet ligger som navnet indikerer lige ud til skønne Axeltorv, i en gammel historisk bygning. På Café Torvet finder du blandt andet deres gode plankebøf og en skøn dansk frokostplatte, ligesom de serverer brunch alle ugens dage. Cafe Torvet er en af Helsingørs største cafeer, med 78 siddepladser indendørspladser og 82 udendørs pladser.

Adresse – Cafe Torvet
Bjergegade 18 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4970 2017
facebook.com