Mad & Vin Sponsoreret indhold

5 lækre smagsoplevelser i Helsingør

Findes der noget bedre, end at tage godt selskab i hånden, og hygge sig over et dejligt måltid mad? Her er fem skønne muligheder i Nordsjælland, til enhver smag og budget:

Mad til hele familien på Rib House

Saftig steak fra grill hos Rib House

Rib House på Stengade i Helsingør er et skønt spisested for hele familien, med egen slagtermester og gode råvarer. Deres speciale er spareribs og steaks på grill. Der er altid en stor, suveræn salatbar og andre specialiteter på kortet. Rib House er et steakhouse i topklasse til et prisniveau hvor alle kan være med. Rib House leverer også mad ud af huset og til store selskaber.

Rib House
Stengade 39 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 4920 0300
ribhouse.dk

Hjemmelavet italiensk hos Amici Miei


Amici Miei en klassisk italiensk restaurant, som serverer klassisk italiensk mad tilberedt fra bunden. Udvalget af antipasti, grillede kødretter med velsmagende saucer og pasta er stort. Ligesom udvalget af dessert, italienske vine og grappa. I dagtimerne serveres desuden en lækker brunch med italiensk bruschetta, skinke, ost og pølser.

Amici Miei
Stengade 15 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4926 2671

Klassisk kinesisk hos Asia House

Authentisk kinesisk hos Asia House

Hos Asia House finde du en lang række autentiske kinesiske a la carte retter som chop suey og pekingand. Til frokost serveres maden sammen med en gratis skål pekingsuppe. Asia House har også en stor buffet med alle de klassiske retter og frisklavet sushi. Den moderne indrettede restaurant ligger på en af Helsingørs bedste adresser lige ud til Axeltorv.

Adresse – Asia House
Bjergegade 22B – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4922 5688
asiahouse.dk

Solid husmandskost hos Helsingør Bistro


Hos Helsingør Bistro kan man spise ægte bistromad og husmandskost. For indehaver Jeanette og hendes søn Christoffer er det vigtigt, at den gode, gedigne mad serveres i uformelle rammer med hyggelig stemning, og god service. Helsingør Bistro ligger i hjerte af Helsingør, lige ud til Axeltorv, hvor der også er udendørsservering på de dejlige sommerdage.

Helsingør Bistro
Kampergade 9 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 2447 3384
helsingoerbistro.dk

Japansk sushi og varme retter hos Sachi Sushi

Smukt dekoreret servering hos Sachi Suchi

Sachi Sushi er en japansk restaurant på Stjernegade i Helsingør, som serverer frisk sushi og varme japanske retter som Yakitori og Yakiniku. Retterne tilberedes af gode råvarer, og produceres lige før du skal bruge maden – som kan spises i restauranten eller hentes som take-away. Det japanske køkken hører til blandt de sundeste i verden. Hos Sachi Sushi får du autentisk kvalitetssushi til en god pris.

Adresse: Sachi Sushi
Stjernegade 18 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4922 5536
sachisushi.dk