Mad & Vin

5 bud på take-away i Helsingør

Sponsoreret indhold: Nogle dage er bare for lange til madlavning. Andre gange lokker indkøb og timer i køkkenet bare ikke, og så er det virkelig dejligt at der findes take-away. At der så er rigtig mange steder i Helsingør, hvor man kan finde super velsmagende take-away af god kvalitet, er bare endnu bedre. Her er fem gode take-away steder:
Thai Kitchen

Hos Thai Kitchen tilbereder professionelle thailandske kokke smagfulde og sunde thailandske retter, efter originale opskrifter. Hos Thai Kitchen siger man at et thailandsk måltid er en hyldest til livet: karakterfyldt, smukt, farverigt, og fyldt med smagsindtryk. Retterne tilberedes af friske eksotiske og velsmagende råvarer, som kan nydes i cafeen eller som take-away.

På billedet ses en lækker Kaeng khiew wan, til kr. 90,- 

Thai Kitchens adresse:
Fiolgade 11 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 4921 7217
Se mere her: thaikitchen.dk

Bagel N´Salad
Hos Bagel N´Salad i Prøvestenscentret serverer indehaver Hicham Dakwar store, lækre bagels, sandwich og salater. Når man bestiller en bagel, vælger man mellem fire forskellige slags brød, kød eller fisk som tilbehør, grøntsager og dressinger. Omkring frokost er der ofte en kø af kunder hos Bagel N’ Salad, som også har et par borde indendørs og udendørs til dem der eventuelt vil spise på stedet.

På billedet ses en fyldt bagel med kylling, til kr. 50,-

Bagel N´Salads adresse:
Prøvestenscentret / Birkedalsvej 13-15 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 2963 6355
Se mere her: facebook – Bagel N’ Salad

Indian Crown
Hos Indian Crown kan du få det bedste fra det indiske køkken. Retterne laves efter originale indiske opskrifter og der spares ikke på krydderierne. Krydderierne er faktisk det vigtigste i indisk mad. Krydderierne appellerer til alle sanserne, og giver retterne smag og karakter. Blandt de vigtigste krydderier i Indian Crowns retter er laurbærblade, fennikel, spidskommen, koriander, kardemomme, gurkemeje, muskat, chili, safran, kanel, ingefær, hvidløg og nelliker.

På billedet ses en cremet butter chicken, til kr. 90,-

Indian Crowns adresse:
Belvederevej 35 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 4920 2003
Se mere her: indiancrown.dk

Bao Takeaway
Indehaver Son kom til Danmark fra Vietnam i 1978, og har gennem mange år været med til at sætte den asiatiske madkultur på det danske landkort. I 2014 åbnede han sin første take-away i Helsingør, Bao Takeaway, som hurtigt voksede sig så populær, at han var nødt til at skifte lokalerne ud til nogle større. I dag står han selv i køkkenet seks af ugens syv dage, og kokkererer thailandske og vietnamesiske specialiteter som kan hentes på adressen.

På billedet ses klassisk kylling med cashewnødder, til kr. 85,-

Bao Takeaways adresse:
Rosenkildevej 61 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 5382 6868
Se mere her: baobao.dk

Sushi Taro
Hos Sushi Taro er maden altid af den højeste kvalitet. Køkkenchef og sushikok Noi udvælger personligt alle råvarer der benyttes i køkkenet, til at skabe en oplevelser på tallerkenen. Noi blev udvalgt til at deltage i verdensmesterskabet for sushikokke i 2013 af Mr. Kazato, ejeren af AJSA, den eneste statsanerkendte sushiskole i Japan. Noi har tidligere arbejdet for Sushi Lovers i Torvehallerne i København og driver i dag den anerkendte sushi restaurant i Helsingør, Sushi Taro.

På billedet ses en Fantastic roll, til kr. 129,-

Sushi Taros adresse:
Stengade 4b – 3000 Helsingør
Tlf. +45 4921 1200
Se mere her: sushitaro.dk