Livsstil Sponsoreret indhold

Udvidede åbningstider hos Audi Hørsholm

Fra januar 2020 udvider Audi oplevelseshus i Hørsholm deres åbningstider. Fremover vil det være muligt at besøge showroomet alle ugens dage.

”Vi har erfaret, at tilgængelighed er vigtigt for vores kunder, så det har vi besluttet at imødekomme ved udvide vores åbningstider. Fremover holder vi åbent også på lørdage i vores showroom,” fortæller Bjarke Hansen, salgschef hos Audi Hørsholm.

Bjarke Hansen, salgchef hos Audi Hørsholm

Han uddyber, at kunder i dag forventer tilgængelighed i højere grad end tidligere, og at man som virksomhed må følge med tiden, hvis man vil drive service virksomhed.

Nye vaner hos bilinteresserede

De seneste år har kunderne ændret deres vaner fra at tage fysisk ud og besøge forretninger, til primært at handle og søge information online. Særligt indenfor detailhandlen vækster tendenserne år for år, ligesom dagligvarer også er en kategori hvor onlinemarkedet fortsat er på vej opad.

Showroomet i Audi Hørsholms oplevelseshus

”De nye vaner mærker vi også hos os. Hvor vi tidligere havde tre-fire besøg af samme kunde i showroomet, er kunderne i dag meget mere informerede allerede når de træder ind ad dørene. De har sat sig ind i detaljerne på den udsete model, og kommer hovedsageligt hos os for at prøvekøre den,” fortæller salgschefen.

Det giver nogle andre betingelser for bilhuset, som har skullet omstille sig fra primært at være rådgivende om bilens mekanik og teknik, til nu at fokusere mere på helhedsoplevelsen af den enkelte bil. Farver, materialer, fælge, ekstraudstyr og reservedele er noget som optager mange af de besøgende kunder i dag.

Oplev drømmebilen ii showroomet hos Audi Hørsholm

”Vi er endnu ikke nået til at man køber bilen på nettet. Vi tilbyder et premium produkt, som opleves bedst i virkelighedens verden, og vi gør vores bedste for at imødekomme vores besøgendes ønsker,” siger Bjarke Hansen.

Virtuel fremvisning af drømmebilen 

Som en helt ny feature kan man nu få en virtuel fremvisning af sin drømmebil i Audis oplevelseshus.
I bilhusets nye Customer Private Lounge kan man blandt andet opleve den udvalgte model i alle tænkelige farver, åbne dørene, kigge ind i kabinen og se den med forskellige betræk og materialer.

”Bilen er jo ikke som sådan en ”hyldevare”. Det er en stor omkostning for de fleste, og derfor betyder det også noget, at man får den præcis som man vil have den. I vores Customer Private Lounge kan man kan i høj grad være med til at designe sin egen bil, og der er et hav af kombinationsmuligheder,” fortæller Bjarke Hansen.

Personalet hos Audi står klar til at give dig en virtuel biloplevelse, næste gang du besøger bilhuset.

Audi Hørsholm oplevelseshus på hjørnet af Kokkedal Industripark

2 x åbent hus i januar

De to første weekender i januar holder Audi oplevelseshus åbent hus. Kig forbi til en rundtur i det nye år og få lidt vådt og tørt til ganen. Hold øje med Audi Hørsholm hjemmeside for yderlige information.

Adresse: Audi Hørsholm

Kokkedal industripark 6 – 2980 Kokkedal
Tlf. 7070 1025
hoersholm.audi.dk

Åbningstider

Mandag til fredag 09.00 – 17.30
Lørdag & søndag 11.00 – 16.00

I samarbejde med Audi Hørsholm