Livsstil

Terapeutiske behandlinger i Hornbæk

Sponsoreret: I Det Lille Gule Baghus på Hornbæk Hovedgade holder Karsten Lagermann og Helen Andersen til, med hver deres praksis: Dyb Ro og Hornbæk Kropsterapi. Karsten Lagermann er psykoterapeut & hypnoterapeut og Helen Andersen er autoriseret Body SDS terapeut.

Om Dyb Ro v/ Karsten Lagermann

Gennem psykoterapi og hypnose afhjælper Karsten Lagermann lidelser som angst, stress, fobier, præstationsangst og lignende. Med terapeutiske behandlinger kan man finde ind til roden og arbejde bevidst med udfordringerne.

Man kan sagtens lave om på uhensigtsmæssige vaner og mønstre – det hele starter med at være bevidst om årsagerne til hvorfor man gør som man gør”, fortæller Karsten Lagermann.

Psykoterapi, hypnoterapi og hypnose
Indenfor psykoterapien arbejder man med områder som eksistentielle problemer, stress, angst og lavt selvværd. Mekanismer der gør, at vi ramler ind i de samme problemer igen og igen. Hypnose er et af de redskaber man kan bruge til at bryde med handlingsmønstrene. Her udover arbejder Karsten Lagermann følgende behandlingsformer:

  • Mindfulness
  • Meditation
  • Psykoterapi
  • Hypnoterapi
  • Hypnose

Godnat bøger og meditation på Youtube
Karsten Lagermann udgiver til september bogen ”Den Kloge Ugle Siger Godnat”, som er en godnat meditations bog til børn. Han har i øvrigt Youtube kanalen Dyb Ro, hvor over 5000 børn og voksne hver dag lytter til hans godnat meditationer inden sengetid.

Dyb Ro v/ Karsten Lagermann
Ndr Strandvej 344, st. – 3100 Hornbæk
Tlf. +45 4091 2545
dyb-ro.nu

Om Kropsterapi Hornbæk v/ Helen Andersen

Helen Andersen er autoriseret Body-sds terapeut og indehaver af Kropsterapi Hornbæk.

Body-sds er en behandlingsform der både tager udgangspunkt i kroppens fysiske, psykiske og mentale tilstande. Gennem behandling og samtale arbejder Helen Andersen med at åbne op for kroppens spændinger og blokeringer.

”Body-sds er en holistisk behandlingsform, hvor man skaber balance mellem krop og sind. Hvis man lytter til kroppens signaler, kan kroppen ofte hjælpe til med at helbrede sig selv”, fortæller Helen Andersen.

Body-sds kan blandt andet afhjælpe:

  • Stress, migræne & hovedpine
  • Angst, traumer & manglende energi
  • Betændelsestilstande og infektioner
  • Kold skulder, tennisalbue & forstuvninger
  • Ryg & nakke problemer

Helen Andersen efteruddanner sig løbende med det sidste nye inden for Body-sds.

Kropsterapi Hornbæk v/ Helen Andersen
Ndr Strandvej 344, st – 3100 Hornbæk
Tlf +4527405700
www.kropsterapihornbaek.com