Livsstil Sponsoreret indhold

Teglgårdsvej: Attraktive boliger til gode priser

Teglgårdsvej i Humlebæk er et attraktivt boligområde centralt i Humlebæk der er til at betale. Her får man en ejerlejlighed tæt på Humlebæk Station med gode indkøbs- og shopping muligheder, og i gåafstand til Sletten Havn, Lave Skov og Peder Mads Strand.

”På Teglgårdsvej findes der ejerlejligheder til enhver smag og behov. Fra etværelses lejligheder på 39 kvadratmeter til fem værelser på 130. Nogle er ny-istandsatte, andre er ”håndværkertilbud” man kan sætte sit eget præg på. Nogle har små haver til, andre har masser af lys og udsigt, og med få undtagelser har alle lejligheder altan,” fortæller Thomas Jürgensen, indehaver af Nybolig Humlebæk.

Thomas Jürgensen, indehaver af Nybolig Humlebæk

Det er gode lejligheder, og de attraktive priser sammen med den centrale beliggenhed, siges at være årsagen til at mange humlebækkere enten har boet der, eller kommer til at bo der på et tidspunkt i løbet af deres tid i Humlebæk, uddyber Thomas Jürgensen.

Teglgårdsvej består af tre forskellige ejerforeninger med hver deres karakter og fordele:

Teglværksparken

Teglværksparken på det gamle Teglværks grund i Humlebæk

Teglværksparken er den ældste forening af de tre ejerforeninger på Teglgårdsvej. Det gule murstensbyggeri fra 1950’erne og 60’erne er opført på det gamle Humlebæk Teglværks grund. Det er den mest attraktive ejerforening på grund af sin placering, som ikke bliver mere central. Teglværksparken ligger i Teglgårdsvejs nordligste ende tæt på Humlebæk Station, Humlebæk Center og strandvejsbutikkerne.

Humleparken

Humleparken på Teglgårdsvej i Humlebæk

På midten af Teglgårdsvej ligger Humleparken som blev opført i slut 60’erne og 70’erne og består af 20 blokke. Med lejligheder til under en million får man mest lejlighed for pengene i Humleparken. Alle lejligheder har eget køkken og bad og altan, eller små haver til. Med kun 30 minutters togtur til København er Humleparkens lejligheder attraktive som studieboliger men også for enlige, ældre, par og familier som vil have en god og funktionel bolig til en særdeles rimelig pris.

Dageløkkeparken

Dageløkkeparken for enden af Teglgårdsvej

I bunden af Teglgårdsvej mod syd finder man Dageløkkeparken fra 1971, som er den forening der råder over de helt store lejligheder. Her ender vejen blindt og der er fred og ro og ingen trafik. Herfra er der udsigt til marker mod syd, Lave skov og Øresund mod øst og med Humlebæk station og centrum for enden af vejen mod nord.

Priserne på ejerlejligheder på Teglgårdsvej strækker sig fra rundt 800.00 til 2,5 mio. kroner.

Om Humlebæk

Humlebæk er kendetegnet ved sit trygge og fredsommelige miljø hvor der er plads til alle. Befolkningsgruppen i Humlebæk spænder bredt: fra småbørnsfamilier til ungegrupper, midaldrende voksne og ældre. Humlebæk er rig på foreningsliv uanset om man er til sport, musik, teater eller noget helt andet og beliggenheden tæt på strand og skov giver gode muligheder for udeliv af enhver art.

Sletten Havn og Peder Mads Strand er populære samlingssteder særligt i sommerhalvåret, hvor Humlebæks verdenskendte museum Louisiana trækker besøgende til gennem hele året. Også Årstidernes Gårdbutik er efterhånden et kendt pejlemærke og udflugtsmål i smukke Humlebæk by.

Henriette Rasmussen & Tobias Hansen, ejendomsmæglere hos Nybolig Thomas Jürgensen

Ønsker du at høre mere om Teglgårdsvej er du velkommen til at kontakte Thomas Jürgensen og hans kollegaer:

Adresse: Nybolig Thomas Jürgensen / Humlebæk 

Humlebæk Strandvej 83 – 3050 Humlebæk

3050@nybolig.dk
Tlf. (+45) 4919 3000

Åbningstider

Søndag til fredag 10-17

 

I samarbejde med Nybolig Thomas Jürgensen