Livsstil Sponsoreret indhold

Tamra Rosanes: Autentisk country live i Humlebæk Center

Danmarks måske bedst kendte amerikaner Tamra Rosanes har siden hun kom til Danmark i 1975, bevæget sig på den danske countryscene med et repertoire der byder på klassikere krydret med egne værker. Fredag den 20. september kan du opleve Tamra Rosanes live i Humlebæk Center.

I løbet af Tamra Rosanes lange karriere har hun udforsket alle countrymusikkens afkroge. Hun er oprindeligt gået til musikken på sit modersmål, men med sit album ”Divided Heart” som kom på gaden 15. marts 2019, viser hun nye sider af sit musikalske talent med blandt andet sange på dansk.

Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes dyrket og opnået et indgående kendskab til fortællingerne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat.
Hun præsenterer publikum for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdersange, spirituelle sange, blues, protestsange fra 60’erne og musik fra vores samtid. Tamra Rosanes optræder både som solist, som trio og som større band.

Med de amerikanske rødder og Nashville-inspirationen er Tamra Rosanes garanti for den helt rigtige countrystemning, som brænder tydeligt igennem når man oplever hende live.

Til koncerten med Tamra Rosanes i Humlebæk Center, kan publikum umiddelbart inden det går løs opleve scenen blive stillet op på under 1 minut. Der er mulighed for at få en siddeplads under koncerten, og der er masser af ståpladser til alle gæster.

Koncerten er ganske gratis og Humlebæk Center ønsker god fornøjelse.

Hvornår

Fredag d. 20. september klokken 15-15.45 / Gratis adgang.

Adresse: Humlebæk Center

Humlebæk Center 1 – 29 C, 3050 Humlebæk
Kontakt: Jan Martin Hansen
jan.hansen@letsmove.dk

I samarbejde med Humlebæk Center