Livsstil Sponsoreret indhold

Smidstruphuset: Nybyggeri, renoveringer og tilbygninger

At bygge et nyt hus eller renovere sit gamle, er for de fleste en af de største investeringer i livet. Det tager Smidstruphuset seriøst. Derfor tilbyder Smidstruphuset, at tage hånd om processen fra skitsering til planlægning og udførelse.

Smidstruphusets historie

Smidstruphuset blev startet af murermester Niels Nielsen i 1958. I 1964 blev det første typehus udstillet i Forumhallerne, hvor der blev solgt hele 51 styks på blot fem dage.

Siden dengang har der været mange forskellige typer af nybyggerier, renoveringer og tilbygninger på tegnebrættet hos Smidstruphuset – men de gamle principper om håndværkskvalitet drives den i dag videre af Niels Nielsens søn Bo Nielsen.

Kommunikation og kundetilfredshed

Smidstruphusets fritids- og helårshuse tegnes af danske og internationale arkitekter som udvikler drømmehuse, i tæt samarbejde med kunden. De tager deres ansvar alvorligt, og baserer alle opgaver på kundens ønsker og budget. Der lægges stor vægt på personlig dialog og rådgivning, for at skabe gennemsigtighed og tryghed gennem hele processen.

Nybyggeri, renovering og tilbygninger

Om du skal have et nyopført sommerhus eller helårsbolig, planlægger en renovering eller bygge til eksisterende ejendom, tilbyder Smidstruphuset den fulde entreprise på din byggeopgave.

Med faste, dygtige og erfarne samarbejdspartnere, kan Smidstruphuset møde dine boligdrømme.

Smidstruphusets julekonkurrence

I anledning af julen, udlodder Smidstruphuset 3 gange 2 luksus juleænder og en god flaske Amarone rødvin. Deltag i konkurrencen på Forbyen Helsingørs facebook side, hver mandag i december.

Adresse
Ridebanevej 3 – 3230 Græsted
Tlf. (+45) 2799 4486
smidstruphuset.dk

I samarbejde med Smidstruphuset