Livsstil Sponsoreret indhold

Se drømmebilen i Audis oplevelseshus i Hørsholm

Velkommen til Audi Hørsholm, som åbnede i april 2017. Oplevelseshuset varetager alt, hvad der har med Audi at gøre indenfor køb og salg af nye og brugte biler, leasing, service, reparationer, etc.

Der er tænkt over hver eneste detalje i det næsten splinternye og flotte oplevelseshus – fra modtagelsen når man træder ind ad døren som gæst, til lamperne på væggen i showroomet, der leder tankerne hen på en vognbane. En helhedsoplevelse udover det sædvanlige.

Audi Hørsholms showroom set oppe fra loungen. Foto: Torben Sørensen

Forskellige modeller hos Audi Hørsholm og medarbejder kontorpladser inde bagved. Foto: Torben Sørensen

”Et stort bilhus som vores kan godt afskrække nogle. Det er ikke meningen. Huset afspejler den høje kvalitet, som vores biler repræsenterer, og alle er velkomne til at kigge ind”, fortæller Thomas Wargo.

Thomas Wargo er Filialchef hos Audi i Hørsholm. Han har været med i Audi-regi i ikke mindre end 24 år – i  Semler-gruppen, Danmarks største bilimportør og forhandler af Audi. Semler-gruppen har siden 2008 skulle efterleve fabrikkens eksklusivstrategi, hvilket har betydet, at man har bygget 3 store Audi oplevelseshuse, det seneste i Hørsholm.

Thomas Wargo, filialchef hos Audi Hørsholm.

Thomas Wargo lægger ikke skjul på, at danskerne er glade for Audi, og at interessen for bilerne har været med til at gøre det muligt at bygge de tre oplevelseshuse i Hørsholm, Gladsaxe og Fredericia.

”Vores kunder er meget loyale. Derfor er det også vigtigt for os, at vi leverer den bedste service hele vejen rundt, uanset om man kommer for at få serviceret, udbedret en skade, købe, lease eller sælge sin Audi,” fortæller filialchefen.

Han understreger, at det ikke er uden grund, at Audi har medvind. Bilerne er nøjagtigt ligeså gennemtænkte og helstøbte som bilhuset.

Ved at varetage alle former for service under eget tag, sikrer man også kvaliteten af de hænder, der har med bilerne at gøre på alle niveauer, det gælder ikke mindst teknikerne på værkstedet, som er specialister i Audis teknologiske setup.

Mekanikerne igang på Danmarks reneste værksted hos Audi Hørsholm. Foto: Torben Sørensen

Værkstedet hos Audi Hørsholm. Foto: Torben Sørensen

”Strategien omkring kundeoplevelsen i huset har været helt klar fra starten – at rekruttere medarbejdere, der er imødekommende og empatiske. Kompetencer skal vi nok få passet til og udviklet efterhånden, men menneskelige egenskaber er noget, man har eller ikke har,” siger Thomas Wargo.

Allerede når man træder ind i oplevelseshuset i Hørsholm, bliver man da også taget godt imod af Audis kompetente værtinder, som står parat med en imødekommende og hjælpende hånd.

”Empati giver en bedre oplevelse for vores gæster i huset, men også et bedre arbejdsklima. Det er på alle måder en god investering”, runder Thomas Wargo af.

Klargjorte brugte biler hos Audi Hørsholm. Foto: Torben Sørensen

Vælger man at tilbringe ventetiden hos Audi Hørsholm, mens bilen er i kyndige hænder på værkstedet, er man velkommen til at benytte loungeområdet på første sal. Til dem, der ønsker at udnytte tiden mere effektivt, findes der også mødelokaler til fri afbenyttelse.

Trænger din bil til en tur på værkstedet, kan du bestille en tid hos Audi i Hørsholm her. Vil du bestille en tid til en prøvetur, så klik på linket her.

Medarbejderne hos Audi i Hørsholm ser frem til at byde dig velkommen.

Audi Hørsholm
Kokkedal industripark 6 – 2980 Kokkedal
Tlf. 7070 1025
hoersholm.audi.dk

Åbningstider
Mandag til fredag 09.00 – 17.30
Søndag 11.00 – 16.00

 

I samarbejde med Audi Hørsholm