Livsstil Sponsoreret indhold

Sangerinde og TV-darling Jasmin Gabay gæster Humlebæk Center

Onsdag den 17. april kan du opleve sangerinde og TV-darling Jasmin Gabay, når hun giver gratis koncert i Humlebæk Center, som en del af turneen ”Gang i Danmark”.

Jasmin satte for alvor gang i festen, da hun optrådte med ”Kiss Like This” til det Danske Melodi Grand Prix 2019 i februar. ”Kiss Like This” er et latininspireret nummer, som er skrevet af Lise Cable (3 x grandprix vinder) svenske Frederik Sonefos og Clara Sofie – en ørehænger som sætter sig fast, så snart du har hørt den.

Når Jasmin møder publikum i april 2019 i Humlebæk Center, har hun sin guitarist med sig. Sammen vil de spille en god blanding af egne sange – som snart bliver udgivet – krydret med genkendelige covers, som betyder noget specielt for hende. Hun glæder sig til at vælte publikum med poppede latinrytmer og store smil.

Jasmin har flere års liveerfaring. Det er her, hun viser sin styrke med sin fortryllende stemme og glimt i øjet. Jasmin var frontfigur i discobandet Le Freak fra 2017-2019 og sang kor for Mariah Carey i Sverige og Danmark på hendes jule tour i 2018. Jasmin har desuden været fast korsanger for Patrick Dorgan og var med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen i 2017.

Jasmin bagte sig ind i de danske hjerter, da hun i efteråret 2018 kom i finalen i Den Store Bagedyst. Vi kender hende som sprudlende og farverig, og altid med smil på læben.

Kort inden den 45 minutter lange koncert går løs i Humlebæk Center, kan publikum opleve scenen blive stillet op på under 1 minut. Der er mulighed for, at få en siddeplads under koncerten, og der er masser af ståpladser til alle gæster.

Det er ganske gratis og Humlebæk Center ønsker god fornøjelse.

Se mere på Centerforeningens facebookside her.

Hvornår
Onsdag den 17. april klokken 15 – 15.45 / gratis adgang

Adresse
Humlebæk Center 1 – 29 C, 3050 Humlebæk

Kontakt
Jan Martin Hansen: jan.hansen@letsmove.dk
Majken Feldballe Franck: majkenfeldballe@gmail.com

 

 

I samarbejde med Humlebæk Center