Livsstil Sponsoreret indhold

Sådan fandt vi vores ”WHY”

Det er ikke mange dage siden, at Estate mæglerne i Helsingør skiftede navn fra Place2live. Estate-teamet benyttede lejligheden til at se indad, for at finde ind til deres fælles styrker og værdier – ikke bare som forretning – men som mennesker.

”Resultatet er en værdikontrakt vi har formuleret i fællesskab. Her har vi et overblik over hvem vi er, og hvad vi står for. Er vi i tvivl om i hvilken retning vi skal gå, kan vi gå tilbage til start og bruge kontrakten som en form for guide. Det er et rigtig godt redskab for os alle”, fortæller indehaver Morten Friis Nielsen.

Estate Helsingør-mæglernes fælles værdier fra værdikontrakten

Med Nord Kommunikations Lene Nellemann ved roret, delte Estates fem medarbejdere gennem halvanden måned historier, erfaringer og holdninger med hinanden. Gennem samtalerne fik de sat ord på deres fælles ”WHY?”.

Ægthed og fælles fokus

”Skåret helt ind til benet, så er det der betyder mest for os, at være ægte. Vi er ikke til overraskelser – det vi siger er det vi gør. Vi skal kunne se os selv, hinanden og vores kunder i øjnene – hver dag”, fortæller Morten Friis Nielsen.

Ejendomsmægler og indehaver af Estate i Helsingør: Morten Friis Nielsen

Når vi får sat ord på hvad vi kan og vores værdier, så gavner det ikke bare vores selvforståelse. Det giver os også et fælles fokus, som kan bruges i mange situationer både internt og eksternt. Og så sender det et stærkt signal til omverdenen, uddyber Morten Friis Nielsen om baggrunden for metoden, som også andre både større og mindre virksomheder har benyttet sig af.

WHY’et som styrepind og analyseværktøj

”Vi har lige set styrken af værktøjet i forbindelse med ansættelsen af Ida Klingenberg Geelmuyden, som starter hos os, når Pernille Gilbro går på barsel 1. juni. Det giver god energi hele vejen rundt at vide, at vi får en medarbejder som passer godt ind i resten af teamet”, fortæller Morten Friis Nielsen.

Ida Klingenberg Geelmuyden / Salg & vurdering, Estate Helsingør

Udover styrepind, kan værdikontrakten også bruges som analyseværktøj når en sag er gået rigtig godt – eller modsat, når noget ikke er gået som forventet. Helt grundlæggende handler det for Estatemæglerne om, at være tydelige og tro mod sig selv og de kunder de møder i forretningen.

”Det har været rigtig fedt, at få vores værdier ned på papir lige præcis på det her tidspunkt, hvor der sker meget i forretningen. Det har skabt fuldstændigt ro om skiftet fra Place2live til Estate. Og vi forventer, at det vil bringe endnu flere positive ting med sig i fremtiden”, runder Morten Friis Nielsen af.

Om Morten Friis Nielsen

  • Født og opvokset i Helsingør
  • 40 år, gift med Ann, har lige fejret kobberbryllup og har to børn på 8 og 11 år
  • Har suppleret sin mæglererfaring med 2 år på advokatkontor i Hillerød
  • Har arbejdet som ejendomsmægler i kommunen siden 2003

Mød Morten Friis Nielsen og teamet:

 

Adresse: Estate Helsingør

Kongevejen 15 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 2223
Email: 3000@estate.dk

Åbningstider

Mandag 09.00-17.00
Tirsdag – torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-15.00
Søndag 10.00-15.00

 

I samarbejde med Estate Helsingør