Livsstil Sponsoreret indhold

Plads til det hele i nye trends

Der var engang, hvor garderobeskabet var et ret fantasiløst opbevaringsmøbel. Det var en firkantet kasse med hængslede døre, et par hylder og en bøjlestang. I dag har opbevaringen af tøj fået en hel ny retning og stil. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan, det skal se ud, og hvor fiks og bekvem indretningen af et garderobeskab kan blive.

”Garderoben er mere i fokus i dag end før i tiden. Gennemsnits-forbrugeren køber langt mere tøj, sko og tilbehør end de tidligere generationer. En velindrettet garderobe kan rumme meget mere end de enkle klædeskabe. Men det er mere end det. Det giver os følelsen af overblik og kontrol, når vi har en garderobe, der er let at overskue og holde orden i. Vi føler at vi har styr på vores liv.”

Ordene kommer fra Charlotte Nørgaard, indretningsarkitekt fra AUBO – Køkken og Bad på Fabriksvej 3 i Helsingør. Henrik Nicolajsen, indehaveren af AUBO Køkken & Bad, supplerer:

”Vi oplever fra tid til anden, at en kunde kommer med en drøm om et stort og rummeligt walk-in-closet, men straks slår det hen med et: Men det har vi jo slet ikke plads til! Når vi så kommer ud for at måle op, ser vi, at der står et eller flere fraflyttede børneværelser. Det er jo et potentielt dejligt stort walk-in-closet til både ham og hende. Det er ikke altid, kunden selv lige kan se mulighederne, så det er der, hvor det er vigtigt at tage en professionel med på råd, før man laver en dyr investering. ”

Hvilken stil er man til?

Henrik og Charlotte finder konstant på nye, smarte og kreative ideer, når skabene skal designes og indrettes. Der tages altid en grundig snak med kunden om drømme og ønsker og derefter fremlægges et eller flere forslag til de bedste løsninger.

AUBO finder særlige løsninger på “skæve” rum

”Der er virkelig mange muligheder, og vi kan det hele: Løsninger til skråvægge, løsninger med og uden skydelåger, hjørneløsninger og endelig de åbne indretninger, hvor man stiller sine ting på display. Derudover sælger vi naturligvis også de helt almindelige skabe med to låger. Der er noget til et hvert hjem og et hvert budget. ” Hvis man har brug for at udnytte pladsen maximalt i soveværelset, kan man også installere elementer eller åbne hylder over sengen. Det kan hygge rigtig meget og give en dobbelt funktion, hvis man sætter lys i bunden af skabene over sengen. ”

Stil og look? AUBO guider dig

”De mange forskellige materialer og farver vi tilbyder, gør at vi kan skabe noget helt unikt til den enkelte, og ramme lige deres smag. Det elegante, det sofistikerede, det feminine eller maskuline og det rå. Der er trends også i garderobeskabe. ”Et walk-in-closet med indretning i røget eg giver en helt særlig stemning og er den nyeste trend lige nu, ” siger Charlotte Nørgaard.

Et bryggers skal også være lækkert

Stedet, som bobler af familieliv, af aktivitet og med efterfølgende rod over det hele. Gummistøvler og skoletasker, der bliver slængt derude efter skole. Vasketøjet, der ligger og venter på at komme videre. Et hobby projekt, der roder.
Men også her er der hjælp på vej.

”Et bryggers kan indrettes med mange overraskende facetter. Man vil have rodet væk, det skal være funktionelt og se ordentligt – endda lækkert ud – i dag. Og det kan sagtens lade sig gøre med de smarte og hensigtsmæssige indretninger, hvor faste gøremål som vask og strygning bliver tænkt ind i gode praktiske løsninger. I dag installere man ofte vaskemaskinen og tørretumbleren ovenpå et par dybe skuffer, så man ikke skal bøje sig for at fylde og tømme dem, og så man har vaskepulver og andet tilbehør lige ved hånden. Man kan også sætte et par skydedøre foran maskinerne og vasken, så det ser roligt og ordentligt ud, når man ikke lige arbejder der. Og igen handler det om at finde de fronter, greb og indretning, der passer til kundens og hjemmets stil. ”

Finansiering og helhedsløsning

AUBO tilbyder en yderst attraktiv finansieringsmulighed, så alle har råd til den fornyelse i hjemmet, som de drømmer om. Et køkken, et badeværelse eller en ny flot garderobe inklusiv ombygninger med dertilhørende besøg af håndværkere, kan godt løbe op. Derfor har vi et samarbejde med en dansk bank, som tilbyder rente-og gebyrfri finansieringsordning. ”
AUBO tilbyder også at varetage hele opbygningsentreprisen, hvis behovet er der.

”Vi arbejder med de samme håndværkere igen og igen. Det giver en god tryghed. Vi kommer naturligvis flere gange om ugen for at sikre, at arbejdet skrider frem, som det skal,” slutter Henrik Nicolajsen.

Går du med tanker om et nyt, velindrettet garderobeskab eller bryggers? Skal du have nyt køkken eller badeværelse? Så besøg Charlotte og Henrik hos AUBO i Helsingør for inspiration.

AUBO Køkken & Bad Helsingør
Fabriksvej 3, 3000 Helsingør
Tlf. 49 26 69 59
https://www.aubo.dk/find-forhandler/aubo-koekken-bad-helsingoer

I samarbejde med AUBO Helsingør