Livsstil Sponsoreret indhold

På svampetur med Tobias Thomsen

Tobias Thomsen er medindehaver af ejendomsmæglerbutikken home Løgstrup og Thomsen i Helsingør, som han har med sin kompagnon Andreas Løgstrup. Tobias er født og opvokset i Snekkersten og bor i dag i Espergærde, sammen med sin kæreste og deres søn Carl på 2,5 år.

Gennem min opvækst i Snekkersten og senere mit arbejde som ejendomsmægler i både Espergærde og Helsingør, kender jeg efterhånden alle hjørner og kroge i området rigtig, rigtig godt, fortæller Tobias.

Bladene i skovbunden løftes i jagten på skovens frugter, svampene.

Tobias og søn nyder en hjemmebragt madpakke på en bænk i Kohaverne.

Tobias fremhæver kombinationen af skovene, markerne og Øresund, som noget af det han personligt sætter særligt stor pris på i Nordsjælland. Her tilbringes en masse kvalitetstid med familien.

Der findes ikke meget der kan hamle op med frisk luft, røde kinder og familietur. Året rundt bruger vi vores skønne natur til samvær og hygge. Her er et fristed, hvor familien ikke tænker på andet end samvær og nuet, fortæller Tobias Thomsen.

Hver årstid kan noget særligt. Svampe skyder op alle steder netop nu, og Tobias giver her lidt fifs fra et ellers forjættet land, hvor man holder kortene tæt på kroppen.

Guldet forenden af træstammen, Tobias og sønnen Carl.

Der rig mulighed for at finde let genkendelige spisesvampe i den skønne natur i Helsingør kommune. En tør sommer afløses af regn, og det skaber de bedst mulige forhold for svampe i skovbunden.

Guldet, som svampeelskere kalder det, ligger lige foran os i disse uger. Og hvor er de så? Søg omkring nødde-, bøge- og egetræer, hvor man ofte finder kantareller og Karl Johan, fortæller Tobias.

I køkkenet med skovens guld.

Flødestuvede kantareller og Karl Johan på brød med parmesan. Svampene er fundet ved Kohaverne i Hellebæk.

Jersey kalvekød fra Kelleris i Espergærde og svampefangst fra Egebæksvang, sammen med papa delle pasta – en af familiens favoritter.

Du kan møde Tobias Thomsen på Kongensgade, i ejendomsmæglerkontoret home Løgstrup og Thomsen. Her deler han med sikkerhed gerne yderligere ud af sin viden om skønne naturområder og familieaktiviteter i Helsingør kommune.

Har du brug for sparring i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom, så ring til mæglerne og book et møde, eller kig forbi her.

home Løgstrup & Thomsen 
Kongensgade 8 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 49214921
home.dk

 

 

 

 

I samarbejde med Home Helsingør