Livsstil Sponsoreret indhold

Oplev livet under havets overflade

Hos Master Dive på Helsingørs Nordhavn kan du finde alt i udstyr og kurser til dykning og andre undervandsaktiviteter. Det er uanset om du er erfaren dykker eller læreivrig nybegynder – om du vil jage dine egne fisk eller bare vil en tur på stranden.

”Jeg overtog Master Dive i 2016. Det var en drøm der gik i opfyldelse. Her er både plads til forretningen med alt det fedeste udstyr, til at undervise og til at arrangere dykkerture med afgang få meter fra butikken,” fortæller indehaver Claes Søndergaard Jensen.

Facaden hos Master Dive på Helsingør Nordhavn

Claes er erfaren dykker ligesom de resterende medarbejdere i butikken. Hvad der startede som en fritidsinteresse er blevet en altoverskyggende passion og livsstil for ham.

Fiskenet bliver til badetøj

En nyhed på hylderne hos Master Dive er badetøj. Det er ikke helt almindeligt badetøj. Tråden der er benyttet, er nemlig spundet af gamle fiskenet. Fiskenettene indsamles af store organisationer, der fisker de efterladte net op fra havet og strande rundt omkring i verden. Årligt bliver det til 600.000 tons.

Claes og hans kone Grete viser eksempler fra badetøjs-kollektionen

”Vi faldt for det italiensk-producerede badetøj, fordi det er 1oo procent bæredygtigt og miljøvenligt. Derudover er badetøjet i rigtig god kvalitet og fremstillet med indbygget solfaktor. Så slipper man også for at bruge solcreme, som ændrer og ødelægger koralrevene,” fortæller Claes.

Claes uddyber, at når man dykker så meget som han og hans team gør, så kommer man ganske automatisk til at gå op i havet og miljøet, og i kvalitetsudstyr.

Dykkerudstyr og reparation af udstyr

Sikkerhed kommer altid først når han bestiller dykkerudstyr hjem til butikken på Nordhavnsvej. Derudover er kvalitet og komfort også med i beregningen.

Dykkerkursus i svømmehallen

”Man skal sætte krav til sit dykkerudstyr. Tænk over hvor og hvornår det skal bruges, og anskaf dig noget der virker. Pris og kvalitet hænger godt sammen i den her verden. Man skal aldrig gå ned på udstyr, som man siger – for sin egen sikkerheds skyld,” rådgiver Claes.

Hos Master Dive forhandler de kun kvalitetsmærkevarer, til alle niveauer og i alle prisklasser. Herudover kan man også leje udstyr og få sit udstyr serviceret og repareret.

Dykkerskole for nye og erfarne dykkere

Hele året rundt uddanner instruktørerne hos Master Dive dykkere på alle niveauer. Nybegyndere kan tage et dykkercertifikat, og øvede dykkere kan videreuddanne sig indenfor alle specialer. Det foregår på første sal i butikken med udsigt over havnen og Øresund.

Claes efter dykkertur i Øresund

Mere fokus på undervandsjagt

Til efteråret kommer undervandsjagt endnu mere i fokus hos Master Dive. Undervandsjagt kræver ikke dykkercertifikat men fisketegn og gode vejrtrækningsteknikker.

”Vi oplever en stigende interesse for undervandsjagt. Det er også en rigtig fed aktivitet. Det er ekstremsport blandet med en helt utrolig naturoplevelse man får, når man fanger sine egne fisk. I løbet af efteråret får vi flere kurser i undervandsjagt på programmet”, afrunder Claes.

Kig forbi hos Master Dive på Helsingørs Nordhavn her:

Adresse: Master Dive

Nordhavnsvej 5 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4920 3388
masterdive.dk

 

 

 

I samarbejde med Master Dive