Livsstil Sponsoreret indhold

Oplev din by fuld af liv på Kulturnatten 2018

Bliv lyngift til drop-in bryllup i Hornbæk Kirke. Mød din nabo til fællesspisning i Toldkammeret eller test dine klatreevner i Espergærde Centret. Som vanligt byder Kulturnatten på et væld af oplevelser i Hornbæk, Tikøb, Espergærde og Helsingør – så mange, at man umuligt kan nå det hele.

Men heldigvis dækker Kulturnatten i virkeligheden over to Kulturnætter – Hornbæk og Tikøb lægger for fredag den 21. september, mens Espergærde og Helsingør følger trop fredag den 28. september.

Udvælg nogle emner, men giv også plads til at lade dig distrahere. Brug Kulturnatten til at lade dig føre steder hen, du ikke normalt kommer, lyder anbefalingen fra Jens Frimann Hansen, formand for Kulturnattens styregruppe.

Det bliver faktisk svært ikke at følge Jens Frimann Hansens råd om at lade sig distrahere. Der er musik, mad og drikke på hvert et gadehjørne. Loger åbner deres døre. Forretningerne holder åbent og lokker med særlige tilbud. Gymnaster kommer pludselig flyvende gennem luften. Der er stemning og liv overalt i gaderne, og man kan næsten ikke undgå at rende ind i venner og bekendte. Jo, der er rigeligt med ting, der kan distrahere hele aftenen igennem.

AFSLUTNING KULTURNAT HELSINGØR

Kulturnattens afslutning i Helsingør finder i år sted på Axeltorv. Her indtager det tyske Bängditos Theater byens centrale torv med brændende hjul, hot action og eksplosivt gadeteater i ”Johnnys Stuntshow”:

Johnny og Ronny er superstjerner, dare-devils og stuntmænd, og efter mange forberedelser, kindkys og autografer bliver de to komiske helte endelig klar til stuntet over dem alle:

Det store spring gennem den brændende ring. Med lige dele mod og glimmer ser de faren i øjnene. Kan de gennemføre?

Afslutningen foregår fredag den 28. september kl. 22.00, på Axeltorv.

Varighed: 30 min.

Se hele programmet for kulturnatten online, her.

Det samlede program for alle fire byer kan også hentes gratis i trykt format på blandt andet biblioteker og i butikker. Det kommer også som et tillæg til Lokalavisen Nordsjælland i uge 38 og i Helsingør Dagblad torsdag den 20. september.

Vi ses til Kulturnatten 2018 x

Foto: Afslutningen på Kulturnatten i Helsingør bliver med brændende hjul, hot action og eksplosivt gadetater på Axeltorv.