Livsstil Sponsoreret indhold

Også ældre Audi’er er velkomne på værkstedet

Hos Audi Hørsholm er mekanikerne på værkstedet specialiserede i Audis teknik og mekanik, og alt arbejde der udføres er autoriseret. Audis filosofi er, at en Audi skal forblive en Audi. Det sørger man for ved at servicere den efter Audis forskrifter, og kun benytte originale reservedele gennem hele bilens levetid.

”Vi sætter stor pris på, når vi får en Audi af ældre dato i huset, hvor man kan se, at den har levet et godt liv. Ved at benytte et autoriseret værksted sikrer man, at Audi’en stadigvæk holder sig sund og står flot også efter mange års brug,” fortæller Morten Pey, servicechef for Audi Hørsholm.

Ældre Audi på værkstedet hos Audi Hørsholm

Gratis ”Mit Audi” app

Audi har gjort det lettere for bilejerne at kommunikere med værkstedet gennem app’en ”Mit Audi”.

”Gennem vores app ”Mit Audi” er der direkte kontakt til vores teknikere på værkstedet. Herudover er der en masse fede features som kan lokalisere hvor bilen holder parkeret og tjekke live data som brændstofniveau, kørte kilometer og hastighed for seneste tur,” fortæller servicechefen.

Servicechef Morten Pey demonstrerer “Mit Audi” app’en

App’en fungerer ved, at der installeres en lille boks der taler sammen med teknikken i bilen.

App’en er gratis og henvender sig til alle de bilister som kører en Audi, med få undtagelser: Bilen skal være produceret mellem 2008 og 2019.

Installation af boksen er gratis, og foregår på Audi Hørsholms værksted, bestil tid her.

Branche i forandring

”Det er ikke nogen stor hemmelighed, at bilbranchen er under store forandringer i disse år. Tidligere var en bil hovedsageligt mekanisk. I dag består en bil af langt mere teknik. Det giver nogle helt andre muligheder end tidligere, som vi blandt andet forsøger at imødekomme med vores app,” fortæller Morten Pey.

Nye og brugte biler på værkstedet hos Audi Hørsholm

På sigt forventer servicechefen, at der vil være længere tid imellem værkstedsbesøgene blandt andet på grund af teknikken, som er med til at gøre processerne mere effektive og overskuelige for både værkstedsfolkene og bilejerne.

Ældre biler kan også benytte værkstedet

På værkstedet hos Audi Hørsholm oplever de, at mange bilejere med ældre Audi’er fravælger de autoriserede værksteder på trods af, at det kan gavne både levetid og bilens værdi.

”Vi synes det er lidt ærgerligt, at vi ikke ser flere af de ældre Audi’er her hos os. Vi har et kæmpe reservedelslager og kan lave alt, og udarbejder gerne skræddersyede tilbud ligesom alle andre værksteder. Vi stiller selvfølgelig garanti for vores arbejde oveni. Kører man autoriseret service er man i øvrigt omfattet af Audi’s mobilitetservice. Vi er til for alle Audi’er – også de ældre”, fastslår Morten Pey.

Servicechef Morten Pey

Audi Hørsholms værksted byder dig velkommen her:

Adresse: Audi Hørsholm

Kokkedal industripark 6 – 2980 Kokkedal
Tlf. 7070 1025
f789sera@audi.dk

Åbningstider

Mandag til fredag 09.00 – 17.30
Søndag 11.00 – 16.00

 

I samarbejde med Audi Hørsholm