Livsstil Sponsoreret indhold

Nyt medlemskab og træning resten af året for kun 100 kroner

Hvorfor udsætte træningen til januar? Kom i gang med det samme og nyd julemånedens søde fristelser og lækre julemad med god samvittighed. Lige nu får du indmeldelse + træning resten af året for KUN kr. 100,-

Tilbuddet gælder alle løbende medlemskaber, som startes i perioden fra den 18. november til den 30. december. Vælger du f.eks. et MAX medlemskab så tidligt som muligt i kampagne perioden, så sparer du helt op til kr. 797,- og vælger du et Ungdoms- eller Pensionist BASIS medlemskab, så sparer du helt op til kr. 477,-. Normalprisen for det valgte medlemskab betales fra 1. januar 2020.

Tilmeld dig i receptionen eller vælg dit nye medlemskab hos Letsmove her.

Mere end 45 ugentlige hold og splinternye faciliteter

Holdtræning i højt tempo hos Letsmove

I september i år åbnede Letsmove den helt nye 24-7-365 Styrke og Konditionsafdeling. Se mere om den nye afdeling og det alsidige Styrke og Konditionsprogram, Sundhedstilbud og de mere end 45 ugentlige hold i Letsmove her.

Udover den helt nye 24-7-365 Styrke- og Konditionsafdeling, med professionelt Plate Loaded træningsudstyr fra Matrix Fitness, har Letsmove udskiftet alle 10 Reformer™ bænke i det eksklusive Reformer™ Center, med de helt nyudviklede Peak Pilates® Fit™ Reformer bænke, samt alle 23 cykler i det store Spinning Center – se mere herunder:

10 HELT NYE Reformer™ bænke

Nye Reformer™ bænke i det eksklusive Reformer™ Center hos Letsmove

Da Reformer™ træning på hold for alvor tog fart i de store byer på verdensplan, var Letsmove hurtige og troede straks på denne helt fantastiske træningsform. Letsmove var et af de første centre i Danmark til at tilbyde Reformer™ hold. Letsmove startede Reformer™ Centeret i 2012, og har lige siden uddannet og certificeret teamet af dygtige og motiverende instruktører.

Hos Letsmove møder du 7 forskellige instruktører i løbet af en uge, som på hver deres måde leverer de mere end 600 forskellige øvelser til opbygning af en robust styrke i hele kroppen, altid med særlig fokus på core-muskulaturen.

Læs mere om Reformer™ træningen hos Letsmove her.

23 HELT NYE Spinning cykler

Nye Matrix CXP Spinning cykler hos Letsmove i Humlebæk

I starten af december 2019 installerer Letsmove 23 helt nye Matrix CXP Spinning cykler i absolut bedste kvalitet indenfor indendørs cykeltræning. Spinning cyklerne har en uovertruffen konsol til nøjagtig måling af watt, puls, kadence, distance og kalorieforbrænding, magnetisk bremse/modstand og et helt uovertruffen forbedret design, der fremmer præstationen.

Læs mere om Matrix Spinning hos Letsmove her.

Gratis prøvetime

Fra Venstre: Indehaverne Helle og Jan Martin Hansen, og receptionist og instruktør Henriette Janholt.

Book en gratis prøvetræning i Cirkel- eller Styrketræningen og på de mange Motion-, Yoga og Styrketræningshold, Reformer™ træningen og Matrix Spinning hold. Book på tlf. 49 200 330 eller på reception@letsmove.dk, og kom godt i gang med træningen inden det nye år sætter ind.

TEAM Letsmove glæder sig til at træne med dig.

Adresse: Letsmove

Humlebæk Center 26
Tlf. 49 200 330
Mail: reception@letsmove.dk
Web: letsmove.dk

 

I samarbejde med Letsmove