Livsstil Sponsoreret indhold

Nyt ansigt i mæglerbranchen efter ”sidespring”

Helsingørs bedst sælgende mæglere: home Løgstrup & Thomsen, har for nylig udvidet butikken med to nye kontorer. Butikken i Helsingør, danner nu sammen med home Hørsholm og home Fredensborg en treenighed, og et stort geografisk erfaringsgrundlag.

Med udvidelsen er der også kommet flere nye ansigter til forretningen. En af dem er Judith Hagbarth Mørch-Pedersen. Efter et årti i bankverdenen, er hun nu vendt retur til sin oprindelige baggrund som ejendomsmægler.

”Det var et spændende ”sidespring” i min karriere. Jeg lærte en masse og fik udbygget mit netværk gennem 11 år i den finansielle sektor. Men jeg savnede simpelthen mit gamle job som ejendomsmægler”, fortæller Judith Hagbarth Mørch-Pedersen.

I længden blev der for meget skrivebordsarbejde, og for lidt landevej og kundekontakt for den energiske kvinde. Hun kontaktede home Løgstrup & Thomsen i Helsingør, og fik en aftale på plads med makkerparret Andreas Løgstrup & Tobias Thomsen.

”Det var ikke svært, at vælge hvor jeg ville hen. Teamet har simpelthen en energi og et drive, som man bare bliver glad af. De kan godt klare en moden dame som mig. Og så har jeg faktisk arbejdet i Helsingør butikken tidligere”, siger Judith Hagbarth Mørch-Pedersen med et smil.

Dengang var det John Ulrich der drev butikken, og meget har forandret sig siden, men begge parter har store forventninger til samarbejdet.

”Judith er en super frisk pige, som har været i branchen før og nu er vendt tilbage med ny viden og erfaring. Hun er knald dygtig. Vi er heldige, at vi har fået fingrene i hende”, fortæller Andreas Løgstrup.

Privat bor Judith Hagbarth Mørch-Pedersen i Hornbæk med sin mand Uffe og deres hund Ninja på 14 år. Deres fire voksne, sammenbragte børn er flyttet hjemmefra.

Gennem hele sit voksenliv har hun været engageret i alt fra forældrebestyrelser på sønnens skole og idrætsforeninger. Hun lægger en enorm energi i sit arbejde, og alt det hun engagerer sig i.

Hos home Løgstrup & Thomsen kommer Judith Hagbarth Mørch-Pedersen til, at have fast base i Hørsholm-Rungsted butikken, og et tæt samarbejde med de øvrige butikker.

Mød Judith Hagbarth Mørch-Pedersen og resten af team home Løgstrup & Thomsen på adresserne her:


home Helsingør v/ Løgstrup & Thomsen

Kongensgade 8, 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 49214921
home.dk/helsingoer

home Fredensborg v/ Løgstrup & Thomsen
Jernbanegade 16 – 3480 Fredensborg
Tlf. 49214921
home.dk/fredensborg

home Hørsholm-Rungsted v/ Løgstrup & Thomsen
Rungstedvej 19B – 2970 Hørsholm
Tlf. 49214921
home.dk/hoersholm-rungsted

 

 

I samarbejde med home Løgstrup & Thomsen