Livsstil Sponsoreret indhold

Nordea Helsingør: Ny på boligmarkedet?

Boligmarkedet i Helsingør kommune kører derudaf med lynfart, og det er om at stige på toget hvis man vil være med. Mange unge mennesker har en drøm om at komme ind på boligmarkedet, men tvivlen om økonomien kan bære og de mange regler fra myndighederne, kan sætte en stopper for drømmen.

Boligdrømmen opstår typisk i aldersgruppen 25-40 år, og flere kender ikke til mulighederne for at komme ind på boligmarkedet før et godt stykke tid efter, at de har færdiggjort deres uddannelser, eller har sparet den sidste krone op til udbetalingen.
Mange undersøger først markedet når de får deres første job og begynder at tænke på hvordan fremtiden skal se ud, eller når de har opsparet til de første 5%. Forberedelsen er den afgørende fakta for at komme godt ind på boligmarkedet.

”Mange unge kan sagtens finansiere en ejerbolig langt tidligere i livet, end de er klar over. For studerende gælder endda en række særregler, så de også kan være med”, fortæller Mikkel Bjerrum.

Tag et møde med din bank allerede inden boligsøgningen for alvor går i gang, så har du mulighed for at målrette din boligsøgning efter dine drømme og dine muligheder.

Fordelene ved at være tidligt ude er mange – ikke mindst den potentielle økonomiske gevinst der følger med, når man ejer sin egen bolig, og en dag gerne vil videre.

Mikkel Bjerrum er filialdirektør i Nordea i Stengade, Helsingør. Han viser rundt i bankens smukke lokaler, hvor man oprindeligt bød velkommen til de lokale værftsarbejdere som de første kunder.

Filialdirektør Mikkel Bjerrum og vicefilialdirektør June Eilersen i Nordea Helsingørs indendørs atrium

Filialdirektør Mikkel Bjerrum og vicefilialdirektør June Eilersen i Nordea Helsingørs indendørs atrium

”Banken er til for at rådgive og hjælpe alle, der vil ind på boligmarkedet. Vi har selvfølgelig et ansvar for at det bliver en god forretning for kunden, og laver derfor altid en individuel vurdering”, siger filialdirektøren.

Inden man booker et møde i banken, er det en god ide at gøre sig nogle tanker om hvilket slags liv man drømmer om at leve. Drømmer man eksempelvis om at stifte familie, hund og bil, og skal der også være luft i budgettet til at rejse? Nordea Helsingør hjælper altid med at se på muligheden for køb af drømme boligen.

En af Nordea Helsingørs rådgivere under et kunde-skypemøde

En af Nordea Helsingørs rådgivere under et kunde-skypemøde

I øjeblikket er Helsingør et attraktivt marked. Boligpriserne ser ikke ud til at have ramt loftet endnu, der er masser af byggeprojekter i gang og mange unge flytter til byen.

Filialdirektøren tilføjer, at det selvfølgelig skal give mening at købe bolig og derfor er anbefalingen oftest, at man tænker langsigtet, og bliver siddende i boligen i minimum 3 år.

Og så skal man komme ned i banken i god tid, så man har tid til at granske markedet, og ikke skal træffe forhastede beslutninger. Et lånebevis kan i mange tilfælde være afgørende for om man får drømmeboligen.

Om Nordea Helsingørs filialdirektør Mikkel Bjerrum

Filialdirektør Mikkel Bjerrum ved indgangen til Nordea Helsingør

Filialdirektør Mikkel Bjerrum ved indgangen til Nordea Helsingør

Det er ikke så længe siden at Mikkel Bjerrum selv var studerende. For 6 år siden blev han ansat som elev i Nordea Helsingør, og efter en årrække som filialdirektør i Nordea Ballerup, er han nu vendt hjem til Helsingør, hvor han også er født og opvokset. For nylig købte han selv drømmeboligen i Espergærde, hvor han bor med sin kone og to små børn.

”Der er generelt en tendens til at man vender tilbage til det område hvor man er vokset op, og her i Helsingør kommune har den tendens altid været særlig stærk”, afslutter Mikkel Bjerrum.

Filialdirektøren ser frem til at møde dig i Nordea Helsingør. Book et rådgivningsmøde her. eller udfyld nedenstående formular.

Bliv kontaktet af en rådgiver fra Nordea

Nordea Helsingør
Stengade 45 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 7033 3333
nordea.dk

 

I samarbejde med Nordea Helsingør