Livsstil Sponsoreret indhold

Kom tæt på Øresunds havdyr med Øresundsakvariet

På Helsingørs saltvandsakvarium er der mulighed for at komme helt tæt på Øresunds fantastiske dyreliv. Her holder en rig variation af fisk- og en masse andre af havets beboere til.

Hver time bliver de mange forskellige fisk og havdyr fodret, mens Øresundsakvariets formidlere deler bredt ud af deres viden om dyrelivet, og svarer på spørgsmål. Når dyrene i børne-røre-bassinet bliver fodret kl. 11.00, må børn og barnlige sjæle gerne hjælpe med fodringerne.

I Øresundsakvariets børne-røre-bassin kan man røre ved blandt andet krabber, søstjerner og fladfisk, og i det store røre-bassin kan dem der tør klappe en rokke og kæle med en haj!

Øresundsakvariets Vandlaboratorium

3 minutters gang fra akvariet, i Helsingørs Nordhavn, ligger Øresundsakvariets Vandlaboratorium. Her kan Øresunds dyreliv opleves i deres rette element. Øresundsakvariet sørger for, at der er altid er spændende fisk og dyr fra Øresund i bassinet.

Fiskene må gerne fanges – men kun med net, spande og krabbefangere – ikke med fiskestang med krog. Og fangsten skal tilbage i bassinet, når man har kigget på den.

Safariture på Øresund

I sommerhalvåret arrangerer Øresundsakvariet bådsafariture på Øresund, hvor der spejdes efter tun, marsvin og havfugle.

Uden for sæsonen kan Øresundsakvariets store gummibåd med 12 pladser bookes efter aftale, inklusiv skipper og guide.

Aktiviteter i efterårsferien 2018

I uge 42 skrues der ekstra op for aktiviteterne under temaet ”Rør ved levende havdyr”, i anledning af efterårsferien. Temaugen har fokus på krebsdyr som hummere, krabber, eremitkrebs og rejer

Du melder dig til ”Rør ved levende havdyr” ved på dagen at skrive dit navn på en seddel ved ankomsten i akvariet. Aktiviteten er dækket af din entrébillet.

Se hele efterårsferiens program her.

Øresundsakvariet
Strandpromenaden – 3000 Helsingør
Tlf. +45 3532 1970
oresundsakvariet.ku.dk

I samarbejde med Øresundsakvariet