Livsstil Sponsoreret indhold

Kom ned i gear på Hotel Comwell Borupgaard

Trænger du til at komme helt ned i gear, så er spa- og konferencehotel Comwell Borupgaard en oplagt mulighed. På en af Snekkerstens smukkeste naturgrunde, ligger Comwell Borupgaard helt ugeneret af støj og naboer, i grønne, rolige omgivelser, kun 10 minutters gang fra Snekkersten Strand.

En af de gamle historiske længer på Hotel Comwell Borupgaard i Snekkersten

På Comwell Borupgaard findes faciliteter til alle formål og arrangementer. Mange private gæster benytter sig af hotellets rekreative områder, herunder den skønne indendørs- og udendørs spaafdeling, hvor virksomheder og større grupper typisk booker konferencesale og mødelokaler, og bruger området til teambuilding-aktiviteter.

”Uanset med hvilket formål du befinder dig på hotellet, er der noget for enhver smag og behov – hvad enten du kommer som privatperson for at lade op, eller som virksomhed med konference eller teambuilding for øje” fortæller hotelchef Fabio Messina.

Få fornyet energi i spaen

Natursaunaen i med udsigt til hotelparken

I et roligt hjørne på hotellet er Comwell Borupgaards spaområde placeret. I spaen kan man finde Danmarks første aromatiske urtedampbad fra alperne, en helsegivende og afstressende saltsauna og aquaspa med varmtvandsbassiner.

Ude på spaterrassen i hotellets smukke park, findes to hot-tubs under åben himmel og en natursauna med udsigt over park og sø.

Der hører i øvrigt 15 spabehandlingsrum til spaen, med mulighed for at tilkøbe blandt andet lysterapibehandlinger, pedicure og massage. Se den fulde liste over spabehandlinger her. 

Konference og teambuilding

Comwell Borupgaard har plads til 700 konferencegæster, fordelt på 10 store konferencesale og 25 mindre grupperum. Hotellet tilbyder også teambuilding aktiviteter for op til 400 personer, som både kan arrangeres inde på hotellet og ude i den fantastiske naturpark. Se mere om konferencefaciliteterne her. 

En af de mange hyggelige siddekroge på hotel Comwell Borupgaard

Økologi og mad med hjertet

Hotel Comwell Borupgaard er på en rejse mod bæredygtighed og økologi, det gælder også Restaurant Linden på hotellet, som serverer rustik gourmetmad fra hjertet, lavet med minimum 30 procent økologiske råvarer.

Frisk og sprød forret på hotellets Restaurant Linden

”På Comwell Borupgaard vil vi gerne være med til at tage ansvar, derfor arbejder vi os hen imod grønnere løsninger på hotellet. Vi er allerede kommet et godt stykke vej”, fortæller hotelchefen.

Rundt omkring på hotellets fællesarealer står i øvrigt friskpressede juicer, kaffe og snacks til alle gæster som trænger til et lille mellemmåltid i løbet af dagen.

Kaffekrog på hotellet

Events på Hotel Comwell Borupgaard

Indimellem holder hotellet særlige events for gæster og besøgende. Hotellets skaldyrsarrangement, som afholdes to weekender om året, er meget populært. Nytårsarrangementet er også godt besøgt, og skal bookes i god tid, hvis man vil sikre sig en plads. Hele året rundt udbydes i øvrigt spaevents som saunagus og yogasøndag.

En af hotel Comwell Borupgards mange velindrettede værelser

Herudover arrangerer Comwell Borupgaard mange private arrangementer som bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og jubilæer.

Vil du høre om mulighederne for private arrangementer kan du kontakte Selskabskoordinator Inger Marie på tlf. 48380336 eller sende en mail til: selskaber.borupgaard@comwell.dk

Adresse: Comwell Borupgaard
Nørrevej 80 – 3070 Snekkersten
Tlf. (+45) 4838 0333
comwellborupgaard.dk

 

 

I samarbejde med Comwell Borupgaard