Livsstil Sponsoreret indhold

Kom i julehumør med home Løgstrup & Thomsen

home Løgstrup & Thomsen er i julehumør – alle der sætter deres hus til salg hos home Løgstrup & Thomsen i december, får et gavekort til et juletræ efter eget valg, fra julebutikken i Gurre.

Selvom juletiden for mange betyder fokus på familien, julegaveshopping, julekalender og julehygge i de varme stuer – så viser målinger fra november og december de sidste år, at mange potentielle boligkøbere, benytter juletiden til at kigge efter drømmeboligen.

Derfor opfordrer mæglerne hos home Løgstrup & Thomsen, at folk som ønsker at sælge deres bolig, til at kontakte mæglerne allerede nu – fremfor at udsætte.
For at det ikke bliver uoverskueligt oveni alle juleplanerne sørger mæglerne for, at gøre anskaffelsen af årets juletræ til en oplevelse for hele familien.

Fæld dit eget juletræ

For 45. år i træk slår brødrene Jan og Søren dørene op for deres fantastisk hyggelige ”Julebutikken i Gurre”. Julebutikken i Gurre samler de smukkeste juletræer fra de bedste leverandører, de fineste juledekorationer, julepynt i overflod, nisser og atter nisser – og alt andet hvad julehjertet må begære. Ligesom det er muligt, at udvælge og fælde sit helt eget juletræ.

I Julebutikken i Gurres julestue kan man varme sig på et glas hjemmelavet gløgg med pebernødder til. I weekenderne kan man yderligere fylde depoterne med æbleskiver og pandekager, økologiske slagtervarer, den sødeste honning, bolcher og alverdens hjemmelavede snaps.

Der er også i år naturlegeplads, juleboder, nisseland og levende dyr at kigge på, og ponyridning for de mindste.

Bondegårdsdyr hos Julebutikken i Gurre

En oplevelse for hele familien

Julebutikkens juletræer fås i både rødgran og ædelgran – og i alle størrelser. Man kan selv udpege og vælge blandt de nyfældede træer, som står klar til at komme hjem i stuerne. Ligesom det er muligt, selv at fælde sin ædelgran i Julebutikken i Gurres store juletræsplantage.
Deres søde medarbejdere hjælper med at nette juletræet, banke en fod på, eller give en hjælpende hånd med at få bakset træet ud til bilen.

Udsæt ikke nu, hvad kan gøres i dag

Sæt huset til salg nu, og få fingrene i et af home Løgstrup & Thomsen gavekort til Julebutikken i Gurre, helt frem til fredag den 21. december.

Kontakt mæglerne for en personlig og professionel salgsvurdering her:

home Løgstrup & Thomsen 
Kongensgade 8 – 3000 Helsingør
Tlf. 49214921
home.dk/helsingoer

I samarbejde med home Løgstrup & Thomsen