Livsstil Sponsoreret indhold

Kør bilen til sommertjek hos Audi i Hørsholm

Værkstedet hos Audi i Hørsholm er ikke som de fleste. Alt er sat i system helt ned til den mindste detalje. Flere dage før, at en bil kommer ind på værkstedet hos Audi i Hørsholm, har teknikerne planlagt hvad der skal ske helt frem til, at bilen hentes igen.

”Som de fleste nok ved, er Audi tyskejet. Mange ved sikkert også, at der er stor fokus på processer og arbejdsgange i tyske virksomheder. Det gælder også hos os her i Hørsholm. Alt er sat i system ned til mindste detalje”, fortæller Matias Faigh, intern servicerådgiver hos Audi Hørsholm.

Tekniker igang med installation af software i Audi

De effektive tyske processer sikrer, at teknikerne hos Audi i Hørsholm mange gange kender til den enkelte bils problematik på forhånd, allerede inden bilen kommer ind på værkstedet. Det betyder, at teknikerne sparer tid på fejlfinding og bestilling af reservedele, som de klarer op til indlevering af bilen. Og i sidste ende betyder det, at bilejeren får sin bil tilbage fra værksted hurtigere.

Mere end blot et transportmiddel

Hos Audi i Hørsholm oplever de, at kunderne gerne vil bruge deres bil til mere end blot som transportmiddel til og fra arbejde. Lige nu er bilferier i højsædet, og mange bilejere kigger forbi værkstedet til et ferietjek, inden de kører afsted ad de sydeuropæiske motorveje med familien.

Kig i motorrummet på Audi

”Mange har købt en lækker bil, som de gerne vil bruge så meget som muligt. Men når det gælder værkstedstid, så skal det gå stærkt. De vil have en effektiv behandlingstid, og her kommer vores ”tyske” effektivitet os altså til gode. Vi er hurtige”, fortæller Matias Faigh.

Om værkstedet

Det er svært at spotte en olieplet på gulvet i værkstedet til trods for, at der er fuld gang i arbejdet. Bilerne hænger på lifte godt oppe i luften, mens der foretages synstjek. Det er tydeligt at se, at der er orden i sagerne.
Lige nu har Audi Hørsholm 10 teknikere, seks mekanikerlærlinge og fire klargøringsfolk på værkstedet.

Audier på lifte i værkstedet hos Audi Hørsholm

”Teknikertitlen kommer af, at en mekaniker ikke er, hvad det har været. Teknikerne møder ikke på arbejde for at foretage service og olieskift. De bruger mindst ligeså meget tid på at opdatere og installere software i bilerne, som er langt mere computerstyrede i dag, end de tidligere har været”, fortæller Matias Faigh.

Mange af lærlingene på værkstedet hos Audi Hørsholm får de fra Audiskolen i Viborg. Uddannelsen som tekniker tager omkring fire år, og da der kan være stor forskel på teknikken i forskellige bilmærker, så det er en fordel med specialister i huset.

Matias Faigh, intern servicerådgiver hos Audi Hørsholm

Ferietjek

Lige nu kan du få foretaget et ferietjek af din bil hos Audi Hørsholm til 299 kroner. Book tid til ferietjek her.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi i oplevelseshuset, til en uforpligtende snak og kontrol af din bil, med værkstedets folk her:

Adresse: Audi Hørsholm
Kokkedal industripark 6 – 2980 Kokkedal
Tlf. 7070 1025
hoersholm.audi.dk

Åbningstider
Mandag til fredag 07.00 – 17.00

 

I samarbejde med Audi Hørsholm