Livsstil Sponsoreret indhold

Julens hyggelige åndehuller

Du kender det jo godt! Du er rundt og juleshoppe julegaver til store og små, og pludselig får du lyst til at hvile fødderne og få en dejlig varm kop kaffe eller gløgg. Heldigvis har Helsingør mange små hyggelige steder. Vi har samlet en buket af cafeer i Helsingør, der kun venter på at kræse om dig.

Gløgg og belgiske vafler med syltetøj og flormelis

Lagoni Kaffebar ved Simon Spies Plads og Svingelport er landskendt for Helsingør’s bedste gløgg. I år gentager de succesen og tilføjer en lækker Belgisk vaffel med syltetøj og flormelis. Så er julestemningen komplet.
Til ungerne laver de varm kakao med flødeskum og skumfiduser eller en varm solbærsaft. Juleaften er der åbent til klokken 15.00 og nytårsaften til 15.00
Lagoni Kaffebar giver mulighed for at sige glædelig jul og godt nytår til de personer, man har kær.

Lagoni Kaffebar
Svingelport 3 – Simon Spies Plads
3000 Helsingør
Hjemmeside: www.lagonikaffebar.dk/

Julekanel latte med hjemmebagt æbletærte med marcipan

På hjørnet af Stengade og Hovedvagtstrædet finder du JFK. De er kendt for deres veltillavede kaffe, the, kakao, friskpresset juicer & smoothies men også andre kolde drikke som istea, og iskaffe. Er du sulten kan du vælge mellem forskellige sprøde sandwiches og lækre cheesecakes og brownies.juicer, smooties og sandwich.

Her i juletiden går de all in på en meget indbydende æbletærte med marcipan. For at gøre oplevelsen ekstra god anbefaler de en julekanel latte. Vil du have lidt ekstra kan du prøve deres helt særlige gløgg med hjemmebrændte honningmandler.

JFK
Stengade 52
3000 Helsingør
Telefon: 52 13 12 52 & 53616640
Hjemmeside: www. jfk.coffie

Glögg og hjemmelavede æbleskiver. Juleøl og varm chokolade til børnene

Lige fra første dag har Cafe Kaisers målsætning været at skabe en hyggelig og god stemning for deres gæster. De bestræber sig på at forkæle deres gæster med lækker mad og god betjening.

Her i juletiden går Cafe Kaiser i total julestemning og serverer hjemmelavet Glögg og æbleskriver. Der er selvfølgelig også juleøl og for de mindste er der dejlig varm chokolade.

Mangler du et sted at holde jul, står Cafe Kasier klar. De holder jul sammen med dem, der ikke har et sted at fejre højtiden.

Cafe Kaiser
Stengade 35
3000 Helsingør
Telefon: 48481414
Hjemmeside: www.cafekaiser.dk

Hjemmebagte kager, julegodter og dejlig varm glögg

Der er altid lunt og dejligt hos Miss Coffee i Stengade i Helsingør. Sådan har det væres siden Miss Coffee åbnede dørene første gang i 1999. Julemåneden i år er ingen undtagelse. Miss Coffee har gang i de hjemmebagte brunkager og julegodter til den økologiske kaffe.  Jule-gløggen er naturligvis også på kortet i december måned. Hvis sulten er stor er der mulighed for at bestille en af de lækre frisksmurte bagels.

Har du børn med, er der en særlig god grund til at besøge Miss Coffee i december måned. De giver nemlig en gratis bamse til alle kunder med børn.

Miss Coffee
Stengade 17
3000 Helsingør
Telefon: 49 20 35 94
Hjemmeside: www.cafemisscoffee.dk

Julegløgg og kager både indendørs og undendørs under varmelamper

Hos Vivaldi har de pyntet op til jul. På den hyggelige cafe for enden af Stengade, lige ved indgangen til Bycenteret kan du nyde deres juleglögg og kager. Du kan selv vælge om du vil sidde indendørs i cafeen eller du vil sidde udendørs under varmelamperne og kigge på travlheden i gaden. Cafe Vivaldi har naturligvis også  flere forskellige juleøl både på flaske og fad. Og til de mindste? Ja, der har Vivaldi sørget for varm chokolade.

Telefon: 49 26 00 38
I samarbejde med Udvalgte cafeer i helsingør