Livsstil Sponsoreret indhold

Julefrokost ombord på Sundbusserne

Så er det tid til at invitere venner, familie eller kollegaer med ombord på Sundbusserne til deres legendariske julefrokost. Det er en oplevelse udover de sædvanlige, når de julestemte Sundbusser sejler ud på Øresund til julemusikkens glade toner og duften af jul på dækkene.

”Vi pynter skibene fint op. Der hænger altid et træ i ude masten og svajer i vinden. Indenfor på dækkene vil der være nisser, krybbespil og julekugler i overflod, og vores husorkester spiller nok et julenummer eller to, for at bidrage til den gode stemning ombord”, fortæller Hans Froholdt, ejer af Sundbusserne.

Julemaden – bestil i god tid

Julefrokost på Sundbusserne

Vælg mellem Sundbussernes julebuffet og juleplatte og bestil i god tid – senest tre dage før afgang.

Julebuffeten serveres på udvalgte fredage og lørdage i november og december. Julebuffeten indeholder alt det bedste fra det danske og det svenske julebord: fra sild, flæskesteg og varmtrøget laks til ködbullar og Janssons Fristelser, og naturligvis Ris á la Mande med kirsebærsovs.

Sundbussernes almindelige frokost platte og en Wiibroe øl

Julebuffetten bestilles på Sundbussernes hjemmeside, her. Pris 347 kroner per kuvert inklusiv overfart t/r.

Juleplatten kan bestilles alle dage mellem 15. november og 24. december. Den er klassisk dansk med alle julens goder som lun leverpostej, juleskinke, flæskesteg og Ris á la Mande.

Juleplatten bestilles på Sundbussernes hjemmeside, her. Pris 267 kroner per kuvert inklusiv overfart t/r.

Livemusik og dansegulv til de friske

Sundbus på Øresund i solnedgangen

Selskaberne sidder sammen ved hyggelige borde i restauranten. Personalet har nissehuer på og lover højt humør. Der er plads til 60 spisende gæster på en aften, og man kan blive ombord så længe man har lyst.

På øvre dæk er der livemusik fredag og lørdag, og dansegulv til de friske. På nedre dæk er stemningen lidt roligere. Får man lyst til at rykke selskabet fra nedre dæk og ovenpå, når maden er indtaget og deltage i festen, er man mere end velkommen.

Det er nu du skal bestille, hvis du vil sikre dig en plads ombord til julefrokost på Helsingørs ikoniske færger.

Afgang og ankomst i Helsingør centrum

Sundbusserne ønsker velkommen ombord og på gensyn.

Sundbusserne Danmark

Færgevej 24 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 5373 7010
info@sundbusserne.dk

I samarbejde med Sundbusserne