Livsstil Sponsoreret indhold

Jul i Helsingør Bycenter

Julen står for døren og Helsingør Bycenter er flot dekoreret med julelys og nisselandskab men ingen jul uden Pyrus, Luciaoptog og julehistorier. For dig der elsker at shoppe holder butikkerne i Helsingør Bycenter længe åbent hele december, så der er god tid til både julehygge og julens mange indkøb.

Luciaoptog gennem Helsingør Bycenter i juletiden

Butikkerne i Helsingør Bycenter glæder sig til den kommende tid hvor de kan invitere kunderne ind til julehygge, events og god tid til shopping. Helsingør Bycenter er flot pyntet op med hjerter og stjerner og på 1. salen finder du det traditionelle nisselandskab til stor glæde for specielt de mindste.

1.-30. december holder butikkerne åbent kl. 10-20 (føtex kl. 8-21)
31. december holder butikkerne åbent kl. 10-14 (føtex kl. 8-15)

Butikkerne har besluttet at udvide åbningstiden i hele december, da vi ved, at december er en travl måned hvor det kan være svært, at nå det hele. Juleshopping skal gerne være en hyggelig og dejlig oplevelse og ikke fyldt med alt for megen stress og jag.

Musik og underholdning

Mød Pyrus i Helsingør Bycenter i julen

Julens underholdning starter i weekenden op til 1. december hvor vi hver weekend byder på julehistorier og kreative workshops. Lørdag den 8. december kan du dog også møde Alletiders nisse Pyrus, der kommer på besøg og giver den gas med de kendte sange fra julekalenderen. Torsdag den 13. december ca. kl. 17 kan du møde musikskolens børnekor ”Stjerneskuddene” når de går Luciaoptog. Optoget starter i Stjernegade og gennem Stengade og slutter i Helsingør Bycenter.

Ønsketræ

Opfyld et barns juleønske i Helsingør Bycenter

Julen er hjerternes fest, men desværre er det ikke alle børn, der mærker, at det er jul.

I samarbejde med Helsingør Kommune, Helsingør-Snekkersten Rotary Klub og Mødrehjælpen i Helsingør støtter Helsingør Bycenter derfor igen i år indsamlingen af julegaver til udsatte børn.

Vi håber, at også du vil være med til at opfylde et barns juleønske, det kan du gøre fra den 23. november til den 17. december.

Sådan hjælper du:
1/ Vælg en ønskepakke fra Ønsketræet, og tag den med.
2/ Køb gaven, der står bag på ønskepakken.
3/ Aflever gaven sammen med ønskepakken.

Aflever ønskepakken og den indpakkede gave i BR eller Skoringen i Helsingør Bycenter eller hos Mødrehjælpen, Stengade 65 inden 8 dage og senest 17. december.

Helsingør Bycenter
Stürups Pl. 1, 3000 Helsingør
Tlf: (+45) 2235 5178
helsingorbycenter.dk

I samarbejde med Helsingør Bycenter