Livsstil Sponsoreret indhold

Humlebæk eksperterne fra home er landet i byen

home Espergærde-Snekkersten, har udvidet den fysiske forretning, med et kontor i Humlebæk. En udvidelse der har været på tegnebrættet længe. Indehaver og ejendomsmægler Kristian Nystrup-Larsen glæder sig over, at drømmen er blevet til virkelighed.

”Der er en spændende udvikling i gang i Humlebæk, med både byfornyelse og kulturpladser på vej. Vi er i allerede på markedet i Humlebæk, og kender byen rigtig godt. Men nu bliver vi altså endnu mere tilgængelige”, fortæller Kristian Nystrup-Larsen.

Mark Østergaard Langhoff & Kristian Nystrup-Larsen i home Humlebæks nye lokaler

Mark Østergaard Langhoff opdaterer boligkartoteket hos home Humlebæk

Over 30 års lokalerfaring

Kristian Nystrup- Larsen er med mere end 30 års erfaring en af branchens koryfæer. Han er født og opvokset i Snekkersten, og har altid boet i nærområdet, kun et stenkast fra Humlebæk. De sidste 27 år har han boet i Espergærde sammen med konen- og kollegaen May-Britt Sonasson, hvor de stadig bor i dag, sammen med to ud af deres fire børn.

”Som ejendomsmægler skal man kende det område man bevæger sig i rigtig godt. Her har vi en fordel dels fordi vi alle er herfra, og fordi vi har været i branchen længe. Vi kender historiken i området, og kan vejlede købere og sælgere på erfarent grundlag”, fortæller Kristian Nystrup-Larsen.

Kristian Nystrup-Larsen og Mark Østergaard Langhoff byder velkommen hos home Humlebæk

Resten af teamet hos home Espergærde-Snekkersten er ligesom Kristian Nystrup-Larsen lokalforankrede, og har ligeledes mange års erfaring. Og så er hans sælgende kollegaer i øvrigt hovedsageligt kvinder.

”Kvinder har en anden måde at imødekomme folk på. De er ofte dygtigere end mænd til, at sætte sig ind i andre menneskers ønsker og behov. De tør spørge ind. Det er noget jeg sætter pris på”, fortæller Kristian Nystrup- Larsen.

home Espergærdes nye kontor i Humlebæk

Mæglernes erfaring betyder også, at de ikke starter op fra bunden på det nye kontor i Humlebæk. Der ligger allerede masser af sager klar i Espergærde, som blot bliver flyttet over i de nye lokaler. Alle mæglerne fra Espergærdekontoret, bliver ligeledes en del af home Humlebæk sammen med to nyansatte.

home Humlebæks nye kontor ligger centralt i Humlebæk Center – lige overfor Humlebæk Station og med masser af parkeringsmuligheder udenfor døren.

”Kig forbi i vores nye kontor, vi byder gerne på en kop kaffe”, afslutter Kristian Nystrup-Larsen.

Adresse: Home Humlebæk
Humlebæk Center 29 A – 3050 Humlebæk
Tlf. 4919 0800
home.dk

I samarbejde med home Humlebæk